Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’alcalde Monràs felicita la molletana Alexia Putellas pel premi The Best

18/01/2022

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha posat en contacte amb la futbolista molletana Alexia Putellas per fer-li extensible, en nom de la ciutat, la felicitació per haver estat guardonada amb el premi The Best que atorga la FIFA.

L’alcalde Monràs felicita la molletana Alexia Putellas pel premi The Best
Foto cedida pel FC Barcelona

El premi reconeix Alexia Putellas com la millor futbolista del món de la temporada passada, segons la FIFA. El guardó s’afegeix a les diferents distincions que està rebent la capitana del Barça, entre les quals destaca la Pilota d’Or i el premi de la UEFA a la millor jugadora de l’any.

L’alcalde Monràs li ha fet arribar a Putellas “l’enhorabona per aquest nou i merescut reconeixement” i li ha recordat que “ha estat una temporada brillant amb el triplet i de grans reconeixements a la teva gran qualitat futbolística. Sé que continuaràs deixant-te la pell a cada partit i fent-nos vibrar amb el teu talent. Et desitjo molts més èxits”.

L’Ajuntament de Mollet li va atorgar aquest desembre la distinció cívica “Per Mollet”, que és el reconeixement de la ciutat cap a molletans i molletanes que han destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport, el civisme o l’associacionisme.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès