Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Convocatòria per a la presentació d’obres per a l’exposició Feminartist

27/12/2021

Igualtat Dona-Home

Del 10 de gener al 14 de febrer estarà obert el període de presentació d’obres per a la tercera edició de l’exposició Feminartist. La mostra tindrà lloc del 3 de març a l’1 d’abril al Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) Joana Barcala, amb motiu del Dia internacional de les dones. En aquesta edició, se seleccionaran dues artistes que exposaran individualment al Racó de l’Artista del Museu Abelló i al CIRD entre 2022 i 2023.

La convocatòria està oberta a dones residents al Vallès Oriental de més de 16 anys. La presentació de les obres es farà a través del correu cirdjoanabarcala@molletvalles.cat. Les artistes hauran d’enviar una sol·licitud que es podrà trobar pròximament a www.molletvalles.cat, amb la descripció i una imatge de l’obra. 

Els treballs que formaran part de l’exposició s’anunciaran el 21 de febrer. Les artistes que exposaran individualment se sabran el 3 de març, durant la inauguració de Feminartist. 

S’hi poden presentar il·lustracions, pintures, fotografies, gravats, collages o poesies. Les temàtiques són l’expressió de gènere i la identitat sexual, la discriminació, la sororitat o l’empoderament.

El jurat estarà format per l’equip del CIRD Joana Barcala, personal del Servei de Polítiques d’Igualtat de Gènere, personal de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Mollet, el Museu Abelló i membres d’associacions de dones artistes.

L’activitat Feminartist va néixer l’any 2020, amb la participació de setze artistes i vint-i-dues obres exposades. L’any 2021, a causa de la pandèmia, l’exposició va ser en format digital amb obres de sis artistes.

 

5 genere cat 150x162   


Document relacionat

Document Cartell  (3.9 MB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès