Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Cavalcada de Reis 2022 a Mollet

23/12/2021

Cultura

Mollet tornarà a celebrar la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, després que al gener de 2021, a causa de les mesures Covid, es va transformar en un acte al Pavelló de Riera Seca. Ses Majestats arribaran la tarda del 5 de gener a l’Estació de Mollet-Sant Fost amb el tren de les 18.08 h.

Per donar compliment a les mesures sanitàries Covid 19 i per evitar aglomeracions, com que els Reis venen de terres llunyanes i han passat per molts països, la prudència obliga a què, amb l’objectiu de vetllar per la seguretat dels molletans i molletanes, mantindran distàncies de seguretat amb la canalla durant tot el recorregut.

Els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar tindran patges que seran els encarregats de recollir les cartes, tot evitant contactes propers. A més a més, no es llançaran caramels com a mesura d’evitar aglomeracions i contactes propers.

Els tres Reis faran el recorregut habitual pels carrers Berenguer III, plaça Catalunya, avinguda de la Llibertat, plaça Major, avinguda de Burgos, avinguda de Jaume I i avinguda d’Antoni Gaudí, on s’acabarà el recorregut.

La Cavalcada estarà formada per les carrosses de l’Estrella, del Patge Xumet, del Carter Reial, dels tres Reis i del camió Carboner.

El lliurament de les claus de la ciutat es farà a la plaça Major, davant de la Casa de la Vila, amb la presència de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i de sis nens i nenes sortit del sorteig entre tots els infants de la ciutat que van néixer l’any 2016. Aquest any no participarà cap coral com a mesura de seguretat.

Mercè Pérez, regidora de Cultura i Festes, ha explicatque “ja ho tenim tot preparat per a que el 5 de gener Ses Majestats els Reis de l’Orient puguin recórrer la ciutat al damunt de les seves carrosses” i ha afegit que “de totes maneres haurem d’estar atents a les mesures que puguin dictar les autoritats sanitàries al respecte i que poden obligar-nos a última hora a haver de transformar l’acte”.

La voluntat de l’Ajuntament és mantenir el desenvolupament de la Cavalcada de Reis sempre que les normatives vigents dels organismes competents ho permetin.


Document relacionat

Document Mapa del recorregut (3 MB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès