Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Dades Covid a Mollet

17/05/2021

Educació

A la reunió de coordinació que l'Ajuntament de Mollet realitza cada dilluns s'han analitzat les dades Covid a Mollet per veure l'evolució de la pandèmia a la ciutat així com es repassa el funcionament dels diferents serveis municipals.

Dades Covid  

En aquests moments, l'índex de rebrot a la ciutat se situa en 228 i la velocitat de transmissió en 0,97.

D’altra banda,  en aquests moments hi ha 21 persones ingressades confirmades amb Covid a l'Hospital de Mollet, de les quals 1 a l'UCI i cal lamentar la defunció d’una persona.

Pel que fa als grups escolars, a hores d’ara no n’hi ha cap grup confinat a la ciutat. 

En referència a les vacunacions, 15.322 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 6.747 ja tenen subministrada també segona.

Actuacions de la Policia Municipal

La Policia Municipal de Mollet ha realitzat 28 denuncies relacionades amb la Covid-19 i una trentena d’actuacions el cap de setmana,  entre elles, la detenció d’un menor i dos delictes contra la seguretat del trànsit.

Divendres passat, la Policia Municipal, juntament amb Mossos d’Esquadra, va detenir un menor de 16 anys per atemptat contra els agents de l’autoritat. Els fets van succeir cap a les 23.40 h de la nit, quan la Policia Municipal va rebre un avís de baralla entre quatre joves a la rambla Pompeu Fabra. En arribar al lloc, els joves van fugir corrents,  però un d’ells va llençar una ampolla de vidre als agents en la seva fugida. Els agents van poder interceptar al menor, veí de Mollet, que va  ser detingut i traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Dissabte a la nit  una conductora de 42 anys i veïna de Sabadell va col·lidir contra un vehicle de Mossos d’Esquadra, també a la rambla Pompeu Fabra. La Policia Municipal va intervenir en l’accident on la conductora va donar una taxa  d’alcohol set vegades superior a la permesa , motiu pel qual els agents van instruir la conductora per un  delicte contra la seguretat del trànsit.

D’altra banda, diumenge  a les quatre de la matinada, agents de la Policia van aturar un vehicle a l’avinguda Rívoli, amb motiu de la seva conducció errònia . El conductor, veí de Mollet i de 27 anys, va ser denunciat per conduir amb una taxa d’alcohol de 0.45 mgr/l i encartat en diligències penals com a investigat per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.

 

3 salut cat 150x185


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès