Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Un projecte de l’Ajuntament de Mollet reconegut pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya

22/07/2020

Gent Gran

El projecte adreçat a la gent gran de l’Ajuntament de Mollet voluntariat del coneixement ha rebut el reconeixement del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals com a referència a aplicar a d’altres municipis de Catalunya. El Banc de Bones Pràctiques és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer i els ajuntaments de més de cinc mil habitants que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

En aquest sentit, el Banc ha inclòs la iniciativa voluntariat del coneixement com una bona pràctica pel que fa la transmissió de coneixement entre la gent gran de Mollet i ha valorat aquesta experiència per la seva aportació innovadora i de qualitat que pot servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals.

El voluntariat del coneixement és una de les accions de promoció del voluntariat i de participació social de la gent gran de Mollet del Vallès basat en la transmissió de coneixement i experiència amb l’objectiu de promoure un envelliment socialment actiu i innovador. 

Els voluntaris són persones majors de 55 anys amb diferents trajectòries formatives i/o experiències laborals que imparteixen tallers i cursos adreçats a d’altres persones, també majors de 55 anys, sobre temàtiques com ara economia domèstica, iniciació a internet, llengües o costura, entre d’altres.

Actualment formen part del projecte 31 persones voluntàries que imparteixen 42 cursos i tallers.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès