Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Departament d’Educació exposa davant el Consell Escolar Municipal la planificació escolar

14/02/2020

Durant el Consell Escolar Municipal extraordinari celebrat aquest passat dimecres, el Departament d’Educació de la Generalitat ha traslladat a la comunitat educativa molletana la planificació escolar referent a educació infantil i primària pels propers anys. Tot i la davallada de la natalitat prevista a Mollet, no es contempla el tancament de cap línia.

El regidor d’Educació, Raúl Broto, ha celebrat la presència d’una de les inspectores responsables de Mollet en representació del Servei Territorial Maresme-Vallès Oriental, una presència demanada en diverses ocasions des del propi Consell, per a poder conèixer de primera mà les propostes i la visió del Departament en una qüestió cabdal com és la planificació del mapa escolar dels propers anys a la nostra ciutat.

Broto ha valorat positivament la proposta que ha presentat el Departament d’Educació ja que “tot i la difícil situació de baixa natalitat, les propostes encaixen amb els nostres criteris de no tancar cap escola i què, el tancament de grup, no suposi tancament de línia. Ens sembla una planificació correcta per a fer front a la davallada de natalitat a infantil i primària prevista els propers anys a Mollet”.

En relació a la proposta del P3 rotatiu, Broto assegura que “valorem positivament que no impliqui la pèrdua definitiva de la línia, permetent a les nostres escoles alliberar espais per a facilitar el treball en grups més reduïts. També traurà pressió al període de preinscripcions, i permetrà centrar les portes obertes en la presentació dels projectes potents i singulars que tenim a totes les escoles públiques de la nostra ciutat”.

Finalment, i sobre la possibilitat que ha posat sobre la taula el Departament d’Educació de realitzar un decrement a 23 alumnes a tots els grups de P3 de la ciutat, una mesura específica per a Mollet i que cal consensuar amb tots els centres educatius de la ciutat, Broto ha conclòs que “des de l’Ajuntament treballarem per assolir aquest acord, el qual considerem beneficiós per a la qualitat de l’ensenyament a la nostra ciutat, la lluita contra la segregació escolar i la inclusió d’alumnat amb capacitats diverses”.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès