Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet és al 10è World Urban Forum d’Abu Dhabi amb dos projectes que promouen l’alimentació saludable

14/02/2020

Medi Ambient

L’Ajuntament de Mollet del Vallès va ser seleccionat per presentar-hi els projectes Diet for a Green Planet i Agri-Urban. El fòrum es va celebrar a la ciutat d’Abu Dhabi, als Emirats Àrabs, del 8 al 13 de febrer.

El World Urban Forum (Fòrum Urbà Mundial) va ser creat el 2001 per les Nacions Unides per abordar una de les qüestions més urgents amb què s’enfronta el món actual: la urbanització ràpida i el seu impacte en les comunitats, ciutats, economies, canvi climàtic i polítiques. En aquesta edició el WUF hi van participar 18.000 persones de 168 països, 450 ponents i més de 133 expositors.

Els dos projectes molletans es van poder consultar a l’estand que van crear la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, l’AMB i l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb d’altres projectes, i són el resultat de la feina que l’Ajuntament de Mollet a dut a terme en el terreny internacional durant els darrers anys.

Diet for a Green Planet i Agri-Urban

En el cas del Diet for a Green Planet, l’Ajuntament de Mollet va ser un dels primers ajuntaments espanyols a aprovar una política alimentària per promoure els aliments ecològics, locals i de temporada a les escoles bressol de la ciutat.

Agri-Urban consisteix en un Pla d’Acció a mig i llarg termini per a Mollet que pretén promoure els hàbits alimentaris saludables i enfortir l’economia local donant suport a la producció agroecològica .

Precisament, el projecte Agri-Urban es presentarà el proper dimarts 18 de febrer, a les 11h, en una roda de premsa a l’Ajuntament de Mollet del Vallès.  


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès