Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs dona suport a l’Associació de Persones Sordes de Mollet en el seu 35è aniversari

12/02/2020

Benestar Social

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la regidora coordinadora de l’Àrea de Drets Socials, Ana Maria Díaz, han rebut avui a la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) i a l’Associació de Persones Sordes de Mollet coincidint amb el 35è aniversari que l’entitat molletana celebra aquest 2020.

Josep Monràs dona suport a l’Associació de Persones Sordes de Mollet en el seu 35è aniversari
D’esquerra a dreta Ana Mª Díaz, Albert R. Casellas, Josep Monràs, Josefa Chaves (secretaria general de l’Associació de Persones Sordes de Mollet) i Juan Mayans

Durant aquest trobada, Josep Monràs els hi ha fet extensible al president de FESOCA, Albert R. Casellas, i al president de l’Associació de Persones Sordes de Mollet, Juan Mayans, el suport i la col·laboració de l’Ajuntament en els actes de celebració que ambdues organitzacions realitzaran al llarg d’aquest any amb motiu del 35è aniversari de l’entitat molletana.

FESOCA és una organització no governamental sense afany de lucre fundada l’any 1979 que representa a les 29 associacions afiliades de persones sordes de Catalunya, entre elles l’Associació de Persones Sordes de Mollet. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès