Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament ofereix nous cursos de formació de ressuscitació cardiopulmonar

10/02/2020

Actualitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès torna a posar en marxa una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu dels cursos, que són gratuïts i oberts a tothom, és formar als participats perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix. Els cursos es faran l’11 de febrer de 15 a 21h i el 19 de febrer de 9 a 15h a la Marineta.

Continuant amb el procés de formació en Ressuscitació Cardiopulmonar (RCP) i en Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA) que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa l’any 2014, aquests febrer i març s’ofereixen nous cursos en els que s’ensenyarà a realitzar compressions toràciques i respiracions de suport així com utilitzar un DEA.

Amb aquesta formació també es pretén deixar constància que les tècniques són realment senzilles i animar la ciutadania a perdre la por a fer-les servir en cas de necessitat.

Les persones que es vulguin apuntar ho poden al següent correu: salutpublica@molletvalles.cat  dient nom i cognoms i forma de contactar.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès