Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’excel·lent coordinació de la Policia Municipal de Mollet i els Mossos permet dues detencions per robatori i venda de drogues

06/02/2020

Seguretat Ciutadana

Gràcies a la col·laboració entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Mollet, ha estat possible detenir un home com a presumpte autor de quatre robatoris amb intimidació a fleques de Mollet. També s’ha detingut una persona per possessió i venda de drogues.

Pel que fa als robatoris, aquests es van produir entre mitjans i finals de gener.

En tots els casos, el lladre intimidava les treballadores de les fleques i se’n duia els diners de la recaptació.

Des de el primer robatori, es va posar en marxa un dispositiu conjunt entre els dos cossos policials per tal d’identificar i detenir l’autor. 

En el moment de la seva detenció, se li va trobar l’efectiu equivalent a la quantitat robada feia pocs minuts a un dels establiments.

El detingut va passar a disposició judicial, concretament als jutjat de guàrdia de Mollet.

Detingut per venda de drogues

També gràcies a la coordinació i el treball operatiu conjunt entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Mollet, entre d’altres detencions, una d’elles s’ha realitzat a una persona per venda de drogues.

La persona, en ser detectada pels agents, tot i que va començar la seva fugida amb el seu patinet elèctric, els agents el van poder interceptar i comprovar que duia a sobre 23 grams de cocaïna .

La persona va quedar detinguda per un delicte contra la salut pública i avui mateix a estat presentat davant l’autoritat judicial


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès