Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Racó del Voluntariat per la llengua i de llengua catalana a la Biblioteca Can Mulà

05/02/2020

Cultura

Durant tot aquest mes de febrer, la Biblioteca de Can Mulà acull El Racó del Voluntariat per la llengua. Un espai de trobada per a les parelles lingüístiques i de difusió del programa.

L'espai disposa de dues butaques, una taula, dues tasses de cafè i falta que els voluntaris hi afegeixin la conversa en català. A més a més, però, el Racó del Voluntariat per la llengua d'aquest any té un tastet de llibres en català, perquè no marxeu sense llegir, també, en català. Compartiu, si voleu, un llibre de lectura amb la vostra parella lingüística. Tot és començar.

El Voluntariat per la llengua (Vxl) és un programa que posa en contacte persones que tenen coneixements bàsics de català (aprenentes) amb persones que el parlen de manera habitual (voluntàries) per tal que puguin parlar en un context real. Tothom que vulgui ser parella lingüística pot fer-ho a través del web del Voluntariat per la Llengua, adreçant-se personalment al Servei de Català, carrer del Comte d'Urgell, 26 o deixant la butlleta emplenada a recepció de la Biblioteca.

Si vols participar al programa com a voluntari o vols fer-ho com a aprenent, tant si tries la modalitat presencial com la virtual, has de ser major d'edat, has de disposar d'un mínim d'una hora a la setmana durant 10 setmanes i tenir ganes de parlar.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès