Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet Hub inicia el nou any amb nombrosos cursos, formacions i xerrades

30/01/2020

Educació

Mollet Hub inicia aquest 2020 amb una àmplia oferta d’accions formatives i xerrades adreçades a joves, emprenedors i emprenedores i/o empreses. Tots els cursos i accions previstes són gratuïtes.

Joventut: emprenedoria, innovació, art i noves tecnologies

El període d’inscripcions finalitzen el 7 de febrer. Les inscripcions s’han de realitzar presencialment als centres cívics i culturals de la ciutat.

 • Dimecres 4 de març. Xerrada “Emprèn en femení!” a càrrec de Geoblau
 • Dimecres 8 d’abril. Xerrada “Viure de l’art, és possible?. Expectatives i realitat al món de l’art” a càrrec de Luis Vaquero Mateo, artista multidisciplinari de Mollet del Vallès.
 • Dimecres 15 d’abril. Càpsula software de disseny i impressió en 3D a càrrec de Roman Segura, enginyer electrònic.
 • Dimecres 6 de maig. Càpsula de Programació amb Arduino a càrrec de Roman Segura, enginyer electròni
 • Inici el 20 de maig. Curs d’iniciació al shopify a càrrec de David Massó, freelance especialista en estratègies de màrqueting i posicionament a la xarxa

D’altra banda, el dimarts 4 de febrer de 18 a 20h s’impartirà al MolletHub la primera sessió del Curs de Gestió d’Entitats Esportives.

Innovació, emprenedoria i empresa

La setmana del 10 de febrer s’iniciaran les formacions i xerrades adreçades a persones emprenedores i a empreses. Les inscripcions es poden realitzar presencialment al MolletHub, trucant al 935705160, a info@emfo.cat o a través de la pàgina web www.emfo.cat.

 • Dimarts 11 de febrer. La idea de negoci. Validació de Model de Negoci
 • Dimecres 12 i 26 de febrer. Estratègia d’Ecommerce. Vols vendre per internet? T'expliquem com fer-ho
 • Dijous 13 de febrer. Crear i publicar campanyes amb facebook i instragram add
 • Dimarts 18 de febrer. Pla econòmic i financer
 • Dijous 20 de febrer. Innovació de producte. Metodologia per definir quins altres productes o serveis puc oferir als meus clients.
 • Dimarts 25 de febrer. Per què Le cirque de soleil és un model de negoci d'èxit?
 • Dimecres 27 de febrer. Marketplace

Per a més informació sobre les formacions previstes per a emprenedors, emprenedores  i empreses, consulteu la pàgina web www.emfo.cat.

Accions de joventut

El Curs d’iniciació al shopify anirà a càrrec de  David Massó, responsable durant més de 15 anys d’identitat corporativa i la comunicació online d´empreses del sector Retail moda; especialitzat en estratègies de màrqueting i posicionament a la xarxa; Free-lance com a formador de cursos en l´àmbit del retail i l´apropament de les noves tendències de l´entorn online al petit comerç.

L’objectiu del curs és aprendre a utilitzar de forma pràctica el Shopify, la plataforma de e-commerce líder, per a crear la teva primera botiga en línia i començar a vendre per internet. Shopify permet a comerciants, artistes, artesans, pymes o autònoms vendre productes i serveis a clients de tot el món mitjançant internet, de forma fàcil i professional.

El curs s’impartirà els dies 20 i 27 de maig, i 3 i 10 de juny de 2020 en horari de 18.30 a les 20h. Edat recomanada a partir de 18 anys i el nivell que s’impartirà és d’iniciació.

La xerrada “Viure de l’art, és possible?. Expectatives i realitat al món de l’art” a càrrec de Luis Vaquero Mateo, artista multidisciplinari de Mollet del Vallès. Aquesta tindrà lloc el 8 d’abril a les 19h.  Edat recomanada a partir de 16 anys

L’objectiu de la xerrada és desmitificar les falses idees que tenim de l’art. Aspectes que tot/a artista  ha de  conèixer abans de professionalitzar-se.  Presentació d’AMAM i com pot ajudar l’entitat a artistes que comencen o porten temps al sector.

La càpsulade Programació amb Arduino anirà a càrrec de Roman Segura, enginyer electrònic. En aquesta formació aprèn a programar les teves idees. Crearàs els teus propis projectes i entendràs per què és necessari programar. Treballarem amb llenguatge Arduino i aprendràs totes les seves possibilitats. Edat recomanada a partir de 14 anys. La formació tindrà lloc el dimecres 6 de maig de les 18 a les 19h

El dimecres 4 de març de 19 a 20h es realitzarà la xerrada “Emprèn en femení” a càrrec de Geoblau. L'emprenedoria és avui en dia una opció laboral a valorar seriosament per tal de construir-se un futur propi a partir d'una idea. No obstant això, les desigualtats de gènere en les oportunitats laborals que pateixen les dones fa que el procés d'emprenedoria sigui diferent entre homes i dones. Per aquest motiu, aquesta xerrada no només es proposa donar resposta a la gran pregunta de com convertir una idea en una realitat, sinó que a més, ho farà des de la posició de la dona en aquest camí. Edat recomanada a partir de 16 anys.

Càpsula softwarre de disseny i impressió en 3D a càrrec de Roman Segura, enginyer electrònic. A través d’aquest curs t’aproparàs al disseny  i podràs donar els primers passos en la creació dels teus projectes digitals 3D. La càpsula tindrà lloc el dimecres 15 d’abril de 18 a 19h. Edat recomanada a partir de 14 anys

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès