Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Rivoli convida Mollet, Montélimar i Ravensburg per promocionar el turisme i el comerç

28/11/2019

Actualitat

La delegació molletana va estar encapçalada per la regidora de Promoció Empresarial, Turisme i Promoció de la Ciutat, Encarna Ortiz. Les quatre ciutats agermanades van acordar començar a treballar per promocionar el turisme i el comerç entre els seus municipis.

L’Ajuntament de Rivoli, a Itàlia, va convidar els ajuntaments de Mollet del Vallès, Montélimar (França) i Ravensburg (Alemanya) a visitar la gairebé mil·lenària Fira de Santa Caterina, que es va celebrar a la ciutat piemontesa del 22 al 26 de novembre.

Durant la visita, els representants de les quatre ciutats agermanades van acordar fer una altra reunió de treball a Mollet, l’any que ve, aprofitant la redacció del Pla de Màrqueting turístic que està duent a terme l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

La trobada a Mollet es farà per decidir com s’ha de promocionar el turisme entre els diferents municipis, com es pot aprofundir en l’intercanvi de coneixement, productes, entitats i ciutadania, i com es pot participar de les activitats que organitza cada municipi  per continuar enfortint els llaços entre les ciutats germanes. La delegació de Mollet també va tornar amb propostes d’intercanvis d’entitats esportives, salut i educatives amb Rivoli.  

La Fira de Santa Caterina celebra el seu 665è aniversari i, amb el pas dels segles, s’ha convertit en un esdeveniment de primera magnitud en els terrenys econòmic i social per a Rivoli i per a la resta del Piemont.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès