Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament pagarà al personal de neteja les nòmines d’octubre que els deu l’empresa contractada

21/11/2019

Economia

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, s’ha reunit aquest migdia amb el comitè d’empresa de la companyia que s’encarrega de la neteja dels equipaments municipals i de les consergeries de les instal·lacions esportives. Monràs els ha comunicat que l’Ajuntament ha trobat una solució per poder fer directament el pagament de les nòmines endarrerides de l’octubre a partir de la setmana que ve.

Josep Monràs ha explicat que, després d’un treball intens de tots els serveis municipals “hem trobat el procediment administratiu per poder fer front a les nòmines d’octubre del conjunt de treballadors i treballadores partir de la setmana que ve”.

L’alcalde de Mollet del Vallès ha dit que des de l’Ajuntament se seguirà treballant perquè, en els propers mesos, el personal del contracte de neteja i de consergeria de les instal·lacions esportives puguin continuar cobrant les seves nòmines “fins que no fem una altra licitació d’una altra empresa perquè es faci càrrec del conjunt de treballadors i treballadores”.

Monràs ha agraït “la confiança i la paciència que han tingut amb nosaltres perquè no han deixat de treballar cap dia i han mantingut les instal·lacions municipals en perfecte estat”.

L’empresa de neteja i consergeria opera a tot l’Estat espanyol i, tal com apareix als mitjans de comunicació, la situació viscuda pels treballadors i treballadores de Mollet, també s’ha donat a altres ciutats. En aquest sentit, l’alcalde ha deixat clar que “es tracta d’un problema exclusivament de l’empresa”. En tot cas, ha afegit, “és l’Ajuntament qui ha buscat la solució”.

L’Ajuntament  de Mollet seguirà vetllant perquè es compleixin els drets laborals dels treballadors i treballadores, i continuarà defensant els interessos del personal laboral de qualsevol àmbit.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès