Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Un any més, l’alumnat del Consell Municipal dels Infants visita l’Ajuntament de Mollet

07/11/2019

Educació

Durant aquest mes de novembre, l’alumnat de 5è i 6è de primària que participa al Consell Municipal dels Infants de Mollet (CIM) visitarà la Casa de la Vila per conèixer les instal·lacions i el seu funcionament. Aquest nou cicle, que s’allargarà fins al 29 de novembre, comença aquest dilluns 11, a les 10h, amb la visita dels i les alumnes de 6è de l’Escola del Bosc.

El Consell dels Infants de Mollet és un òrgan de participació format per l’alumnat de 5è i 6è de primària de tots els centres educatius de la ciutat i té com finalitat pedagògica que coneguin i aprenguin els processos democràtics.

Durant aquest mes de novembre, els i les joves estudiants coneixeran els espais més rellevants de l’Ajuntament, com ara la Sala de Plens.

Aquestes visites formen part del procés del Consell durant el qual els i les joves alumnes començaran a treballar, debatre i consensuar un seguit de propostes i suggeriments sobre la seva ciutat. El procés culminarà l’any vinent amb el Ple  del Consell Municipal dels Infants on es donaran a conèixer aquestes propostes.   


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès