Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament presenta el nou programa cultural Arts i Escena per a la tardor-hivern

30/10/2019

Cultura

En aquesta nova edició d’Arts i Escena destaquen els musicals, la programació familiar de la Xarxa, una exposició per commemorar l’Any Brossa al Museu Abelló, el desè aniversari d’El lledoner i la nova programació de cinema comercial a la Sala Fiveller.

 

El programa de difusió cultural Arts i Escena, que recull les principals activitats d’arts escèniques, plàstiques, musicals i visuals, des d’ara i fins al mes de gener.

Arts escèniques

El primer espectacle teatral serà Impro Horror Show, el proper divendres 15 de novembre al Mercat Vell, organitzat per Joventut. Pel que fa a la temporada de teatre a Can Gomà, tindrem la comèdia Al sostre, de Nigel Planer, protagonitzada per Oriol Grau (16 de novembre a Can Gomà); el cabaret Cándida d’Anna Tamayo (29 de novembre a La Marineta); i el musical Bed & Breakfast, de la molletana Laia Fort (14 de desembre a Can Gomà).

Com és habitual, també es fa difusió dels espectacles familiars organitzats per la Xarxa, que enguany es fan en un nou horari a les 12 del migdia, els diumenges 24 de novembre, 15 de desembre i 12 de gener.

Arts Plàstiques

El proper 21 de novembre, el Museu Abelló inaugurarà l’exposició No em va fer Joan Brossa, de cabosanroque, que coincideix amb el final de la commemoració de l’Any Brossa. El Museu continua també amb la seva programació als espais de L’Aparador (Apologia de la mala herba) i El Racó de l’Artista (Kokoro).

Pel que a fa a les arts plàstiques, el 18 de desembre, s’inaugurarà a La Marineta l’exposició Julià Mateu, el pintor de les gotes blanques.

Arts musicals

En aquesta disciplina, destaquen el 18è Festival Al Ras Bluegrass & Old Time Music, el 9 de novembre a Can Pantiquet (canvia l’espai habitual del Mercat Vell per la proximitat amb la celebració d’eleccions), i els diferents concerts per celebrar el desè aniversari d’El Lledoner: el molletà Pele MacLeod (15 de novembre), Sam & la Banda dels reptes (13 de desembre) i Saxplosion amb Big Dani Pérez (17 de gener).

Un any més, l’Associació Musical Pau Casals, oferirà un concert de Fi d’Any, el dissabte 28 de desembre, al Mercat Vell.

Arts visuals

Finalment, Arts i Escena recull la programació de cinema temàtic d’El Lledoner (dedicat a la comèdia francesa) i el cinema comercial i familiar de la Sala Fiveller, amb títols com Érase una vez en Hollywood, El Rey León, Toy Story 4, Jocker o Mientras dure la guerra.

 


Document relacionat

Document Programació  (869 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès