Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet destina més de 150.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles

05/09/2019

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprofitat les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics. Durant l’any 2019, s’han destinat més de 150.000 euros i s’han fet més de 50 actuacions a un total de 13 centres com ara les escoles bressol, col·legis d’educació infantil i primària, l’Escola Municipal d’Educació Especial Can Vila o l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Al llarg del curs escolar 2018-2019, i especialment durant les vacances d’estiu, s’han fet una sèrie d’actuacions als centres educatius públics amb l’objectiu de millorar la seva funcionalitat, el dia a dia dels centres i garantir que el nou curs 2019-2020 comenci amb total normalitat.

Dels treballs realitzats destaquen la reparació i arranjament del voladís de la coberta de l’edifici de primària de l’Escola Sant Jordi, diferents actuacions de pintura i instal·lació de nous elements de joc al pati de l’Escola Col·legis Nous, la modernització de l’ascensor i la instal·lació d’un tobogan a l’Escola Can Vila, l’arranjament de la coberta i la reparació dels vestuaris a l’Escola Joan Abelló, instal·lació de mobiliari esportiu al pati de l’Escola Joan Salvat Papasseit, l’arranjament dels voladissos de la terrassa transitable i de la no transitable de l’Escola Municipal de Música o la construcció d’un nou sorral al pati infantil de l’Escola Cal Músic.

A més, destaquem que a finals del 2018 es van realitzar dues grans inversions a les escoles Joan Salvat Papasseit i Escola del Bosc. A l’Escola Joan Salvat Papasseit es va fer una actuació relacionada amb el subministrament d’aigua i a l’escola del Bosc es va realitzar la substitució de la caldera. Aquestes dues actuacions de caràcter extraordinari van suposar una despesa de més de 40.000€ en el pressupost municipal de l’exercici 2018.

De nou, l’Ajuntament ha prioritzat aquestes actuacions per garantir que els nens i nenes de la ciutat puguin desenvolupar amb normalitat i seguretat el curs escolar, malgrat que és el Departament d’Educació de la Generalitat qui té la competència per fer i finançar les obres de reforma, adequació i millora dels centres educatius.

Tot i així, des de l’any 2008, tret d’alguna actuació puntual, la Generalitat no està finançant les obres i actuacions necessàries per al bon manteniment de les escoles de Mollet.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès