Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Divendres s‘inaugura l’exposició 'Avelino Pi. Fotografia de l’esport'

01/06/2011

Cultura

El Centre Cultural La Marineta acollirà l’exposició amb una àmplia selecció del treball d’aquest fotògraf esportiu. Es pot visitar fins el 2 de juliol.

L'exposició està organitzada per l’Obra Social “la Caixa” amb la col•laboració de l’Ajuntament de Mollet.

Avelino Pi. Fotografia de l’esport presenta una àmplia selecció del treball d’aquest fotògraf a partir de cinc grans apartats dedicats a l’esport olímpic, el tennis, el futbol, una miscel•lània esportiva (del golf a la boxa i de la vela a la Fòrmula 1) i la gent que envolta l’esport (des dels venedors ambulants fins als dirigents d’organismes internacionals importants). Es completa amb un audiovisual que descobreix la personalitat d’Avelino Pi i mostra diferents aspectes de la seva activitat.

Avelino Pi (Barcelona, 1933) és fotògraf freelance des del final de la dècada del 1960. Ha treballat per a mitjans de comunicació, marques esportives i federacions, i fins i tot ha estat fotògraf del Comitè Olímpic Internacional.

L’exposició Avelino Pi. Fotografia de l’esport, organitzada per l’Obra Social “la Caixa” amb la col•laboració de l’Ajuntament Mollet del Vallès, i comissariada per Sergi Martín, es podrà visitar al Centre Cultural la Marineta del 3 de juny al 2 de juliol de 2011.

La inauguració tindrà lloc el proper divendres 1 de juny, a les 7 de la tarda al Centre Cultural La Marineta.

 


Equipaments relacionats

Centre Cultural La Marineta

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès