Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Aquest cap de setmana, participa a la Festa de l'Esport!

30/05/2011

Esports

Els dies 4 i 5 de juny se celebra la 10a Festa de l'Esport de la Diputació de Barcelona. Mollet hi participa amb diverses activitats per a tots els públics.

Un total de 199 municipis de la província de Barcelona celebraran el proper cap de setmana, dies 4 i 5 de juny, la 10a Festa de l'Esport. Mollet hi participa amb una jornada de portes obertes a Ca n’Arimon i activitats esportives per a tothom.

La Festa de l'Esport està organitzada per la Diputació de Barcelona en cooperació amb els ajuntaments i l'Agrupació Territorial dels 15 Consells Esportius de la província i compta amb la participació de diverses entitats esportives que conformen el teixit associatiu esportiu del territori.

L'objectiu de la festa és, essencialment, que els municipis de la província realitzin activitats en instal•lacions esportives municipals (pavellons, piscines, pistes, etc.), així com places, carrers o la muntanya, perquè el conjunt de la ciutadania pugui gaudir de l'esport de manera lúdica i festiva. L'any passat, més de 154.000 persones i 195 municipis van participar a les més de 900 activitats programades per la Festa.
 
La Festa és el bressol del reconeixement del futur Dia de l'Esport a Europa que ja compta amb prop de 800 adhesions institucionals i més de 2000 adhesions personals.

Activitats a Mollet per la Festa de l’Esport

4 de juny
12 h, a Ca n’Arimon
Master class d’spinning

12.30 h, a Ca n’Arimon
Master class popular de tonificació

5 de juny
10 h, sortida de pl. Prat de la Riba
Bicicletada popular

9 h, Pavelló de Riera Seca
Festival de Hip Hop Ciutat de Mollet

10 h, sortida de pl. Prat de la Riba
Passejada del cicle Itineraris Mollet-La Moguda

12 h, a ca n’Arimon
Master class d’aiguagim

4 i 5 de juny

Camp de Futbol de la Zona Sud
Torneig final de temporada de la UD Molletense


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès