Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Ja podeu participar al Concurs de cartells de la Festa Major

24/05/2011

Cultura

Les propostes gràfiques per al cartell de la Festa major 2011 es poden presentar fins el proper 28 de juny.

L’Ajuntament de Mollet ha convocat el Concurs de cartells de la Festa Major 2011. Totes les persones interessades a participar-hi, tenen temps per presentar els treballs fins el proper 28 de juny.

Fins el 28 de juny es pot participar al Concurs de cartells de la Festa Major. Aquest concurs serveix per escollir la imatge de la festa, és a dir, el cartell de la Festa Major i tota la línia gràfica que se’n desprèn (programa, programa de butxaca, banderola, pancarta, pàgina web...). El premi per al guanyador és de 1.000  euros.

Els criteris de valoració de la imatge seran la originalitat, la creativitat i la inclusió d’elements vinculats a la festa.

Poden participar en aquest concurs aquells dissenyadors o estudis de disseny professionals, vinculats a la ciutat de Mollet. El guanyador/a haurà de realitzar les aplicacions del disseny, bé amb els seus mitjans, o bé amb mitjans externs, fent-se càrrec de les despeses ocasionades de les tasques de maquetació i aplicació. En cap cas haurà de córrer amb les despeses directes dels treballs d’impressió.

El Jurat del concurs estarà format pel regidor/a de Cultura de l’Ajuntament, un tècnic de Cultura, dos membres de la Comissió de la Festa Major, un representant dels mitjans de comunicació locals, un membre del Museu Abelló i un membre de cada una de les colles de Morats i Torrats.
 


Documents relacionats

Document Bases de participació al concurs (44 KB) - pdf

Imatges relacionades
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès