Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Seguiment informatiu de la jornada electoral

19/05/2011

Actualitat

Els mitjans de comunicació públics faran una àmplia cobertura de la jornada electoral de diumenge. Coneix tots els detalls per estar ben informat.

Web municipal i pantalles d’informació dinàmica
La pàgina web municipal inclou tota la informació que la ciutadania pot necessitar de cara a les eleccions municipals.

El mateix dia de les eleccions, la participació es difondrà a les 2 del migdia i a les 6 de la tarda a través del web i de les pantalles situades en diferents equipaments municipals. A partir de les 8 del vespre, una pantalla situada al vestíbul de l’Ajuntament, informarà en temps real de l’escrutini. La mateixa informació, es podrà seguir també a través del web municipal.

Les pantalles d’informació dinàmica dels diferents equipaments, informaran del resultat de les eleccions, un cop estigui acabat l’escrutini.

Ràdio Mollet
L’emissora municipal treballarà durant tota la jornada per oferir una àmplia cobertura de la jornada i dels resultats a Mollet. Així, des de 2/4 de 9 del matí fins a 2/4 d’1 del migdia, es faran butlletins informatius cada hora amb informació sobre el desenvolupament de la jornada.

A la 1 del migdia, hi haurà l’informatiu en directe, que inclourà declaracions dels principals candidats molletans, en el moment d’emetre el seu vot.

Per la tarda, de 2/4 de 5 fins a 2/4 de 7 de la tarda, es tornaran a emetre butlletins informatius amb nova informació de la jornada i la participació registrada. A partir de 2/4 de 8 del vespre, començarà un programa especial que s’allargarà fins que es coneguin els resultats de les eleccions. En la primera part del programa, hi haurà una taula rodona amb la participació de professionals dels mitjans de comunicació que faran un anàlisi de la jornada.

Després, s’han convidat membres de les diferents candidatures que actualment tenen representació al consistori, que començaran ja a valorar els primers resultats. En aquesta part del programa, es faran connexions en directe a les diferents seus dels partits per copsar les valoracions del candidats.

Vallès Visió
Vallès Visió farà una àmplia cobertura de la jornada electoral a tot el Baix Vallès. A les 2 del migdia i a les 6 de la tarda emetrà dos avanços informatius amb dades de participació i les opinions dels candidats en els diferents municipis.

Poc abans de les 8 del vespre, s'iniciarà un programa especial que inclourà els resultats als 9 municipis del Consorci Teledigital Mollet i que s’allargarà fins la mitjanit. Al plató de Vallès Visió hi haurà dues taules rodones, primer amb la presència de regidors i exalcaldes, i més tard, a partir de les 10 de la nit, amb els alcaldables que hagin obtingut la victòria en el seu municipi.

A més, l'especial connectarà en directe entre les 8 del vespre i les 10 de la nit amb la Unitat Mòbil emplaçada a l'Ajuntament de Mollet, per recollir les valoracions dels resultats.

El programa especial de 4 hores, inclourà informació a l'instant (sota la pantalla) de l'escrutini al Baix Vallès.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès