Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Centre d'Estudis Molletans tracta la sanitat i la salut al Baix Vallès

28/04/2011

Actualitat

Les Jornades del Centre d’Estudis Molletans (CEM) es faran els dies 13, 14 i 15 de maig i tractaran la sanitat i la salut al Baix Vallès.

Les jornades d’estudi del CEM tracten sempre temes del passat, l’actualitat o el futur del territori de Mollet i el Baix Vallès.

La temàtica d’enguany ha estat escollida per la coincidència amb la recent inauguració del nou Hospital de Mollet, que dóna cobertura a diferents municipis del Baix Vallès. A partir d’aquí, el CEM oferirà una visió històrica de la sanitat a Mollet, debatrà sobre si l’actual sistema sanitari és sostenible i organitzarà una taula rodona a l’entorn del tema Baix Vallès saludable.

Les jornades s’inauguraran el divendres 13 de maig al Centre Cultural La Marineta, espai habitual de les jornades del centre d’estudis. El dissabte 14 de maig, però, les ponències es traslladaran a l’auditori del nou Hospital de Mollet.

Com a activitat complementària més enllà de les ponències, el CEM ha preparat una visita guiada per les instal•lacions de l’Hospital de Mollet, a la ronda dels Pinetons, que es farà diumenge al matí.

Les inscripcions per participar a les XIV Jornades del CEM ja estan obertes. Cal omplir la butlleta d’inscripció que trobareu en els díptics informatius de les jornades (repartits en els diferents equipaments municipals i la Casa de la Vila) i lliurar-la a l’Ajuntament o al CEM (a la butlleta surten les adreces corresponents) o bé, a través del web municipal.

El CEM participa a Recercat 2011
D’altra banda, el Centre d’Estudis Molletans serà present a la jornada Recercat 2011, que se celebra els dies 13 i 14 de maig a Andorra.

Recercat s’ha convertit en un gran aparador dels projectes i les activitats realitzades des dels centres i instituts d’estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana i ajuda a donar una visió de conjunt de la importància de la tasca que realitzen els centres d’estudis en el conjunt de la cultura catalana.

En aquesta edició, el CEM hi participa amb presència d’informació i diverses publicacions locals, així com de membres del Consell Directiu del centre d’estudis.

Recercat és una jornada que se celebra anualment en el marc dels actes de la Capital de la Cultura Catalana, organitzada per l'Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana als que la SAC està adherida. Recercat inclourà una fira de publicacions de les 117 entitats que en formen part, exposicions i taules rodones.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès