Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

25 comerços participaran en un projecte de comerç on line

20/04/2011

Comerç

Es busquen 25 comerços per engegar un innovador projecte d’e-comerç impulsat per l’empresa municipal Mercamollet i la Federació de Comerciants Mollet Comerç. Els establiments seleccionats participaran en el projecte pilot per promocionar el comerç local.

25 comerços participaran en un projecte de comerç on line
El web del comerç local en diferents aplicacions per a mòbil

El projecte pilot consistirà en l’elaboració d’un catàleg de productes i ofertes on line dels diferents comerços. A partir d’aquí s’elaboraran paquets i rutes comercials de la ciutat  (tipus smart box) amb temàtiques diferents i es crearà un nou web del comerç molletà amb la informació de les botigues, productes, paquets i ofertes vigents.

La idea de crear paquets comercials neix per afavorir les sinergies del comerç local, implantar itineraris per a la compra i connectar temàtiques, tot incentivant l’ús de les noves tecnologies, combinades amb mètodes més tradicionals com la compra directa a la botiga.

Per posar en marxa aquesta iniciativa, Mercamollet està buscant 25 comerços de la ciutat que estiguin disposats a participar-hi. Les botigues interessades en participar han d’inscriure’s entre el 10 i el 30 d’abril a Mercamollet. En el cas que s’inscriguin més de 25 comerços, una comissió de valoració  seleccionarà els finalistes segons els criteris següents criteris:

- Trajectòria professional i any d’instal•lació a la ciutat
- Material tecnològic disponible (ordinador, portàtil, mòbil...)
- Valoració de la qualitat i innovació del producte o servei
- Si es tracta d’un comerç associat a Mollet Comerç

El projecte pilot Smart box Molletcomerç permetrà als comerciants treballar en xarxa per captar més clients. Els paquets temàtics amb els quals es començarà a treballar són:

- Cerimònies: batejos, comunions i casaments
- Estiu i vacances
- Tornada a l’escola
- Festes de Nadal
- Cap de setmana

Aquest innovador projecte connecta amb el desenvolupament del portal de promoció comercial de Mollet, www.molletnegocis.cat, promogut des la regidoria de Promoció Econòmica de l‘Ajuntament, gestionat i coordinat per Mercamollet amb el suport de la Diputació de Barcelona.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès