Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

EL Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura estrena pàgina web

18/04/2011

Comunicació

El Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura, impulsat per l’Ajuntament de Mollet, engega la pàgina web www.soleturamollet.cat, amb l’objectiu de difondre la seva tasca, les convocatòries del Premi Jordi Solé Tura, les publicacions, les iniciatives de recerca, etc.

EL Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura estrena pàgina web
Portada del web del Centre d'Estudis

La nova pàgina web sorgeix amb la voluntat que el Centre d’Estudis per la Democràcia (CED) esdevingui un centre virtual, potent, que pugui acollir i informar qualsevol persona interessada en la vida i la trajectòria pública de Jordi Solé Tura i tot allò que forma el seu llegat vital: la política com a compromís per assolir una societat justa; la cultura i l’estudi com a eina personal i col•lectiva de progrés; la paraula i el diàleg com a sistema d’entesa i d’acord.

Continguts del web
El nou web www.soleturamollet.cat conté informació sobre la composició, els objectius i les iniciatives del Centre d’Estudis per la Democràcia. També informa de les diferents convocatòries del Premi Jordi Solé Tura i les tesis guanyadores, així com notícies i actes d’agenda relacionats amb el Centre. El web també posa a disposició del públic visitant totes les publicacions que ha editat el Centre, les quals s’aniran actualitzant a mida que se’n publiquin de noves.

Pel que fa a la figura del polític i molletà il•lustre Jordi Solé Tura, el web conté informació biogràfica i també una exhaustiva bibliografia.

El web www.soleturamollet.cattambé conté tota la informació sobre el Grup d’Amics i Amigues de Jordi Solé Tura, constituït el maig de 2010. Així, hi trobareu informació de la constitució del grup, de totes les persones i institucions que hi estan adherides (unes 400) i informació sobre com adherir-se al grup.

Una novetat a l’entorn del CED que permetrà el nou web, és la posada en marxa properament de l’espai Tribuna, destinat a recollir les aportacions en forma d’articles, ponències, conferències..., al voltant del concepte de la democràcia i de l’activitat acadèmica, política i intel•lectual de Jordi Solé Tura.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès