Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La recuperació del Menhir, Premi Vallès Visió

12/04/2011

Comunicació

Vallès Visió ha celebrat el primer aniversari amb una festa i un lliurament de premis a tots els municipis que formen part del canal. El Premi Vallès Visió a Mollet ha estat per la recuperació i exposició pública del Menhir, que des de l’estiu passat es pot visitar al pati de la Biblioteca Can Mulà.

La recuperació del Menhir, Premi Vallès Visió
Fotografia de grup de tots els premiats

Un altre premi que també toca Mollet de ben a prop, ha estat el Premi Vallès Visió del baix Vallès que s’ha atorgat a la posada en marxa del nou Hospital, que ha millorat l’atenció sanitària a diferents municipis de la zona.

Festa del 1r aniversari
Alcaldes, regidors i representants de l’activitat social, cultural i esportiva dels 9 municipis del Consorci Teledigital Mollet van participar divendres passat a la festa de celebració del primer aniversari de Vallès Visió, que es va celebrar al Teatre Municipal Can Gomà i es va retransmetre en directe amb un programa especial de més de dues hores de durada.

Durant aquest especial, es van veure vídeos on quedava constància de la feina feta durant aquests 365 dies: el primer dia d’emissió, els programes especials, la programació pròpia de Vallès Visió, etc. També va haver-hi lloc per les felicitacions: col•laboradors i amics  d’aquesta televisió van voler deixar el seu missatge i la seva felicitació.

Coincidint amb la celebració d’aquest primer aniversari, la televisió del Baix Vallès va fer el lliurament per primera vegada dels guardons Vallès Visió a persones o esdeveniments que han destacat durant l’any. “Ha estat un any apropant totes les notícies dels nostres municipis, tot allò que ha succeït i que no podem veure en un altre lloc que no sigui aquí, a Vallès Visió, que compleix perfectament la seva funció de proximitat”, explicava el president del Consorci i alcalde Mollet, Josep Monràs. La resta d’alcaldes dels municipis consorciats (Parets, Montornès, la Llagosta, Montmeló, Sant Fost, Martorelles, Vilanova i Vallromanes) van subratllar la gran tasca social de Vallès Visió, apropant els municipis, la seva gent i la seva activitat.

 


Enllaços relacionats

Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès