Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Tres espectacles itinerants animaran els carrers per la Mostra de Titelles

15/04/2011

Cultura

La Mostra de Titelles inclou tres espectacles itinerants que animaran els carrers de la ciutat en diferents horaris, durant tot el cap de setmana.

Tres espectacles itinerants animaran els carrers per la Mostra de Titelles
Espectacle "Somnis d'Alícia"

La Mostra Internacional de Titelles inclou, per primera vegada, tres espectacles itinerants diferents que circularan pels carrers de la ciutat en diversos horaris. Entre aquests, hi ha un espectacle que s'estrena a Mollet.

L'estrena absoluta és l'especatcle itinerant Movedís teatre, de la companyia gironina La Finíssima. És un espectacle fet amb la tècnica japonesa del teatre de paper o kamishibai, encabit dins un carretó que circula pels carrers i s'atura en places i cantonades.

Podreu veure Movedís teatre:
Dissabte, d'11.45 a 13.15 h i de 17 a 18.30 h (de Quatre cantons fins a pl. Prat de la Riba)
Diumenge, d'11.45 a 13.15 h i de 17 a 18.30 h (de Quatre cantons fins a pl. Prat de la Riba)

L'espectacle itinerant Cíclic, de la cia. d'Olot Laitrum, és un format ben original, com mai abans haureu vist. És un teatre sobre rodes... un teatre en bicicleta! El públic s’asseu a la bicicleta, amb el dit gros toca el timbre mentre comença a pedalar. La funció acaba de començar, comença el viatge i s’obren les portes d’aquest petit cabaret itinerant.

Podreu veure Cíclic:
Dissabte, de 17.30 a 19 h (de Quatre cantons fins a pl. Prat de la Riba)

El darrer dels espectacles itinerants dels quals podreu gaudir aquest cap de setmana dins la Mostra de Titelles és Somnis d'Alícia; un titella gegant articulat que s'assembla a l'Alícia en el país de les Meravelles. L’Alícia somnia que es fa gran i esdevé un gegant que camina pels carrers de pobles i ciutats. Mentre segueix un conill que es desplaça botant enèrgicament, la nena descobreix un món ple de fantasia pel qual la guien uns curiosos personatges: els manipuladors de somnis.

Podreu veure Somnis d'Alícia:
Diumenge, a les 12.15 h (de Quatre Cantons fins a pl. Prat de la Riba)
 


Documents relacionats

Document Programa de la Mostra de Titelles (296 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès