Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Vallès Visió celebra el primer aniversari amb un programa especial

05/04/2011

Comunicació

El canal de TDT Vallès Visió celebra el seu primer aniversari amb un programa especial aquest divendres a les 7 de la tarda. S'emetrà en directe des del Teatre Can Gomà i es lliuraran els Premis Vallès Visió a esdeveniments o entitats que han estat notícia durant aquest primer any d’emissió.

Vallès Visió celebra el primer aniversari amb un programa especial
L'equip de Vallès Visió davant les instal·lacions d'El Lledoner

La televisió del Vallès Oriental, Vallès Visió, està d’aniversari. Per a celebrar-ho, aquest divendres, 8 d’abril, a partir de les 7 de la tarda emetrà un programa especial, en directe, de dues hores de durada.

El programa, conduït pel director del canal, Jordi Seguer, i la periodista i presentadora de l’espai Vallès Visió Notícies, Sara Escriu s’emetrà des del Teatre Municipal Can Gomà, on hi seran presents els alcaldes i regidors dels municipis consorciats, directors dels mitjans de comunicació de la comarca i representants de l'activitat socio-econòmica del Baix Vallès. Durant les 2 hores de programa, Vallès Visió oferirà reportatges del primer any d’emissió i ho combinarà amb les actuacions de l’Escola de Ball d’Isabel Farrés, de l’Esbart Dansaire de Mollet i també del mag Pau Segalés. 

El plat fort del programa serà l’entrega del Premis Vallès Visió a les notícies, esdeveniments i entitats més rellevants de l’any.

Aquest primer any de Vallès Visió ha estat, per tots els responsables del canal, un any de progressió constant. Les emissions van començar el 25 de març de 2010 de manera regular. Els programes informatius (Vallès Visió Notícies migdia i vespre i el resum informatiu de cap de setmana), els esports (La Jornada, La Prèvia i les retransmissions esportives), les entrevistes (Parlem-ne, social i polític), l’espai de debat (Visions), la cultura (El Calaix) i els espais pels més petits (Quitxalla) van ser els programes de producció pròpia d’inici. Poc a poc, Vallès Visió va incorporar més productes propis a la seva graella. Així, arribava Xerrameques, un altre programa infantil, el resum esportiu de cap de setmana i l’espai d’opinió Què dius?.

A tota aquesta explosió d’informació i actualitat, li hem d’afegir les primeres sortides al carrer amb cobertura integral de les festes majors dels nostres municipis, el programa especial de les eleccions al Parlament del 28-N, les retransmissions de la Cavalcada de Reis i el Carnaval, etc. Tota una programació que va creixent i consolidant-se cada dia més.

 


Enllaços relacionats

Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès