Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Un concert obre els actes del 20è aniversari de l'Escola Municipal de Música

06/04/2011

Educació

L’escola Municipal de Música de Mollet celebra aquest 2011 el seu 20è aniversari. Els actes de celebració començaran aquest divendres 8 d’abril amb un concert que tindrà lloc a les 10 de la nit a l’Església de Sant Vicenç.

Un concert obre els actes del 20è aniversari de l'Escola Municipal de Música
Concert de l'Escola de Música al Museu Abelló

El concert comptarà, entre d’altres obres, amb la Missa de la Coronació de Mozart,  que serà interpretada per 140 integrants de la formació orquestral i coral creada per a l’ocasió i en la qual hi participen alumnes de l’escola, pares i mares, el Cor Estoc de Veus de Mollet i les corals Granollerines Art 9 i Albada.

La celebració continuarà la següent setmana amb diferents activitats, de caràcter intern, dirigides als alumnes del centre, i d’altres obertes a tota la població com ara:

Dijous 14 d’abril
Teatre Can Gomà. A les 17,45 i a les 18,45 (dos passis)
El follet valent (Cantata a càrrec d’ alumnes de 4 a 7 anys)

Teatre Can Gomà. 21 h
Reencuentro (Concert a càrrec de la Mollet Jazz Band i Asimetric)

Divendres 15 d’abril
2/4 de 8 del vespre. Auditori de l’Escola de Música
Tic Tac (Cantata a càrrec del Cor de Nivell Elemental i Conjunt Instrumental)

Les activitats per celebrar el 20è aniversari continuaran durant els mesos de maig i juny, amb concerts en diferents espais i esdeveniments de la ciutat.

20 anys d’història
Ara fa vint anys que Mollet va apostar per la música, amb la creació de l’Escola Municipal de Música. Va ser el 5 de maig de 1991, quan l’escola obria les portes a Can Gomà i començava una carrera que l’ha portat fins a l’actualitat.

Des de la seva inauguració, l’Escola ha tingut com a objectius prioritaris oferir una formació musical àmplia i diversa, dinamitzar la vida musical molletana i crear projectes supramunicipals en els quals els alumnes puguin enriquir el seu bagatge musical. L’Escola compta amb una plantilla de professorat d’àmplia experiència, plenament implicats en el projecte de centre i en constant formació per tal d’oferir un ensenyament musical engrescador i dinàmic. Des del curs 2008-2009, l'Escola de Música gestiona també el servei de dansa de la ciutat.


Equipaments relacionats

Escola Municipal de Música i Dansa

Documents relacionats

Document Programa d'activitats del 20è aniversari (1.5 MB) - jpg

Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès