Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Exposició sobre Agustí Centelles, fotògraf de l'època de la República i la Guerra Civil

31/03/2011

Cultura

Fins el 15 d'abril, La Marineta acull l’exposició fotogràfica "Interpretant Centelles, 15 visions", en la qual 15 fotògrafs reinterpreten antigues fotografies del fotògraf Agustí Centelles, pioner del fotoperiodisme que va deixar un extens arxiu d’imatges de la República i la Guerra Civil.

Exposició sobre Agustí Centelles, fotògraf de l'època de la República i la Guerra Civil
Imatge del catàleg de l'exposició

La majoria dels 15 fotògrafs que han fet possible aquesta exposició són fotoperiodistes. Han escollit 15 imatges d’Agustí Centelles entre més de 9.000 arxius fotogràfics facilitats per la família de Centelles i han fet la seva interpretació actualitzada i personal. L’exposició es va inaugurar l’any 2009 a Granollers, tot coincidint amb el centenari del naixement de Centelles.

Entre els fotògrafs que participen, trobem el fill i el nét d'Agsutí Centelles, Sergi i Agustí Centelles. La resta de fotògrafs són: Valentí Enrich, Griselda Escrigas, Ramon Ferrandis, Cristina Forés, Josep garcia, Sílvia Jordan, Anna Mas, Anna Padrós, Jordi Salas, Miquel Sebastià, Xavier Solanas, Núria Tarrés i Toni Torrillas.

L’Ajuntament de Mollet ha programat aquesta exposició de l’1 al 15 d’abril i l’activitat forma part de la commemoració del 80è aniversari de la proclamació de la II República espanyola, que se celebra el proper 14 d’abril.
 


Documents relacionats

Document Catàleg de l'exposició (443 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès