Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Diumenge, Festa de la Primavera a Mollet

31/03/2011

Medi Ambient

Aquest diumenge se celebra la Festa de la Primavera, durant tot el matí al parc de Can Borrell. El motiu de la Festa de la Primavera 2011 és la Lluita i sensibilització contra el canvi climàtic.

Diumenge, Festa de la Primavera a Mollet
Festa de la Primavera a Mollet

El canvi climàtic és un fenomen global cada vegada més evident arreu del planeta que afecta tothom. Algunes de les solucions globals que es plantegen per fer front a aquest problema són la utilització d’energies renovables (solar, eòlica...), posar fre a la desforestació i afavorir la regeneració de boscos, el consum responsable...

La Festa de la primavera proposarà una sèrie de tallers relacionats amb diverses temàtiques (aigua, energies renovables, recursos naturals...) que ajudaran a conèixer algunes de les possibilitats per fer front al canvi climàtic. Així, hi haurà un taller de construcció de joguines amb material reciclat, un taller de construcció de titelles relacionades amb l’aigua, un taller per fer paper reciclat, un taller de flors amb materials reutilitzables, un taller de globoflèxia i un taller de vehicles propulsats per aire.

Enguany la Festa de la Primavera també comptarà amb l’actuació d’un espectacle de titelles relacionat amb la problemàtica de la contaminació de l’aigua, Animalets, de la companyia Galiot Teatre.
 


Fotografies
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès