Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet surt al carrer per donar la benvinguda a la Volta Ciclista

28/03/2011

Esports

Mollet va ser el punt d’arribada de la 6a etapa de la Volta del centenari. La línia de meta, a l’avinguda de la Llibertat, es va omplir amb milers de ciutadans que volien rebre la volta i veure de prop els corredors.

Mollet surt al carrer per donar la benvinguda a la Volta Ciclista
Arribada dels corredors a Mollet del Vallès

Tan els corredors, els organitzadors de la Volta i els mitjans de comunicació estatals han destacat que la sisena etapa de la Volta, Tarragona-Mollet, ha estat la més concorreguda pel que fa a la presència de públic i que Mollet es va convertir en una autèntica festa del ciclisme. Rojas, guanyador de l’etapa, va destacar que l’havia sorprès gratament trobar-se els carrers de Mollet “abarrotats de públic per donar suport als corredors”.

L’alcalde de Mollet i diputat delegat d’Esport de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs, va tenir l’honor de lliurar a Rojas el Trofeu Ajuntament de Mollet, una reproducció del Menhir de la ciutat. També va lliurar-li el Trofeu Diputació de Barcelona. Monràs va ser l'ecarregat de lliurar el trofeu al líder de la Volta, Alberto Contador, ja que tot i la victòria d’etapa de Rojas, Contador continuava lider a la general.

El president de la Volta Ciclista de Catalunya, Rubén Peris, va explicar que ja feia temps que treballaven amb l’alcalde de Mollet perquè la Volta tingués un final d’etapa a la ciutat. “Gràcies a la insistència de l’alcalde Monràs, Mollet ha pogut gaudir de la Volta Ciclista en l’any del centenari”. Peris va afirmar que havia estat un encert fer arribar l’etapa a Mollet, ja que s’havia convertit en un espectacle esportiu i ciutadà, amb la major presència de públic al carrer. En aquest sentit, Monràs ha volgut agrair al públic molletà “que s’hagi abocat amb la Volta i que hagi sortit a animar els corredors al seu pas per la ciutat”.
 


Fotografies
Enllaços relacionats

Vídeo Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès