Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Obres d'urbanització al carrer de Sant Joan, a la Plana Lledó

25/03/2011

Obres

La primera fase de les obres d’urbanització dels carrers de Sant Joan, de Magalles i el passatge de Magallanes és a punt de finalitzar. Paral•lelament, s’ha iniciat la segona fase de les obres al carrer de Magallanes, entre l’avinguda del Parc i el carrer Gallecs.

Obres d'urbanització al carrer de Sant Joan, a la Plana Lledó
Millores al carrer de Sant Joan

La primera fase de reurbanització dels carrers de Sant Joan, de Magalles i el passatge de Magallanes, previstes a Llei de barris, ha consistit en la urbanització del carrer de Sant Joan en el tram comprès entre el carrer de Borrell i el carrer de Gallecs.

Les obres han seguit la solució ja implantada en la darrera reurbanització del carrer de Sant Joan entre el carrer Borrell i l'avinguda Caldes de Montbui. S’ha donat més importància als vianants amb l’eixamplament de voreres a totes dues bandes del carrer. També s’han suprimit les barreres arquitectòniques.

A més a més, les obres també han servit per millorar els serveis bàsics d’enllumenat, clavegueram, subministrament d’aigua, gas i telefonia i renovar els fanals, amb lluminàries no contaminants i el mobiliari urbà. Aquesta actuació es farà en les properes setmanes.

Pel que fa a la xarxa elèctrica, les obres serviran per eliminar el cablejat aeri i substituir-lo per línies elèctriques soterrades. Tot i això, la connexió de les línies soterrades no es podrà dur a terme fins que s’acabin la segona i la tercera fase de les obres d’urbanització.

El pressupost d’aquesta obra és de 1 milió d’euros, finançats al 50% per l’Ajuntament de Mollet i la Generalitat de Catalunya, a través de la Llei de barris.

La 2a fase d’aquestes obres ja ha començat amb la reurbanització del carrer de Magallanes en el tram comprès entre l’avinguda del parc i el carrer Gallecs. La 3a fase, que s’iniciarà abans de l’estiu, afectarà el tram compres entre els carrers Gallecs i Jacinto Benavente.

Projecte d’Intervenció Integral del barri de la Plana Lledó
En el marc del projecte d’intervenció integral de la Plana Lledó ja s’han desenvolupat les obres del Centre de Serveis El Lledoner, la urbanització de la plaça de Cinco Pinos i s’està finalitzant l’obre d’urbanització dels carrers de Sant Joan i Magallanes. La propera obra prevista en la Llei de barris serà la urbanització dels carrers de Miguel de Cervantes i Cristóbal Colón.

Els objectius que persegueixen les obres previstes en la Llei de barris són:
- Pavimentació de carrers 
- Col•locació d’arbrat.
- Instal•lació enllumenat.
- Col•locació i reposició de mobiliari urbà.
- Substitució o reparació de xarxes de clavegueram, aigua, electricitat, gas telefonia i noves tecnologies
- Rehabilitació i equipaments dels elements col•lectius dels edificis
- Accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques.

D’altra banda, la Llei de barris també preveu programes de millora social. En aquest sentit, s’han contractat 20 persones durant 1 any, per mitjà d’un pla d’ocupació, per fer tasques de mediació social i d’informació ambiental.
 


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès