Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

EMFO engega un programa de formació per a joves aturats

23/03/2011

Ocupació

SUMA’T és un projecte pioner adreçat a persones entre 18 i 24 anys en situació d’atur, que combina orientació, formació i l’adquisició d’experiència professional en empreses.

EMFO engega un programa de formació per a joves aturats
La cinquantena de participants del projecte SUMA'T

SUMA’T és un programa que gestionarà EMFO i que està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu en el qual hi participen 51 joves que podran escollir entre tres itineraris formatius: monitoratge esportiu, electricitat i serveis d’estètica.

SUMA’T és un projecte que compta amb un nombre important d’hores de formació, 388, en el qual no es vol reproduir el funcionament d’un sistema formatiu que,  justament,  ha expulsat els joves beneficiaris d’aquesta iniciativa, sinó que presenta tècniques innovadores. Un dels objectius és potenciar el capital competencial dels joves desenvolupant el valor de l’esforç, els hàbits de treball, la responsabilitat i l’adaptabilitat  així com la consciència cívica i ciutadana.
 

En aquest projecte, EMFO ha apostat per un important gir en la seva manera d'organitzar les accions formatives, basant-se en quatre grans eixos:

- les competències digitals 
- la música
- l’esport
- els valors de l'emprenedoria


Enllaços relacionats

Web d'EMFO

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès