Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet i Martorelles demanen a la Generalitat, l'Estat i la Casa Reial que intervinguin per evitar el tancament de Derbi

17/03/2011

Ocupació

Els alcaldes de Mollet del Vallès, Josep Monràs i Martorelles, Romuald Velasco han enviat una carta adreçada al president de la Generalitat, Artur Mas, el president de l’Estat espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero i el rei d’Espanya, Juan Carlos I, on els demanen que intervinguin per evitar el tancament de les plantes de Derbi i Yamaha.

En les darreres setmanes, l’empresa italiana Piaggio ha anunciat el tancament la planta de Derbi a Martorelles i Yamaha, el tancament de la seva planta a Palau-solità i Plegamans. En tots dos casos, això suposarà la pèrdua de centenars de llocs de treball, bona part d’aquests de persones de Mollet i Martorelles.

Monràs i Velasco s’adrecen als mandataris en nom, també, dels comitès d’empresa de Derbi i Yamaha i els demanen que intervinguin de manera directa per intentar trobar solucions a la situació actual, ja que per a la comarca del Vallès Oriental i, en concret, la zona del Baix Vallès, aquests tancaments signifiquen empitjorar de molt els índexs d’atur i la situació econòmica i social d’una  important part de la nostra població.

En la carta, s’apel•la a la importància que la indústria de la motocicleta ha tingut històricament al Baix Vallès que, a més de les empreses de fabricació de motos, ha generat gran part d’empreses auxiliars i milers de llocs de treball. Recordem que el rei Joan Carles I va visitar la planta de Derbi el maig de 2005 i que és un gran aficionat del món de la motocicleta.

 


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès