Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

EMFO presenta la memòria de l'any 2010

14/03/2011

Economia

L’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) ha presentat la memòria corresponent a l’any 2010.El document reflecteix les principals accions desenvolupades des d’EMFO, així com també el volum d’atencions desenvolupades durant l’any.

EMFO presenta la memòria de l'any 2010
El regidor de Treball, l'alcalde i la gerent d'EMFO presenten la memòria

Tot i el context de crisi actual, l'activitat d'EMFO l'any 2010 no s'ha aturat. Entre les dades presentades, cal remarcar :

- 542 persones inserides 
- 4.577 altes a la borsa de treball
- 625 persones ateses en programes de formació i inserció
- 29 cursos per a persones aturadesamb  531 persones participants
- 3 cursos per a persones treballadores amb 54 participants
- 62 empreses constituïdes amb suport i assessorament d’EMFO que han creat 94 nous llocs de treball
-17 persones contractades i 6 persones inserides pel PIVEM, Programa d’Inserció per Via Econòmica

El resultat d’aquestes dades, que implica un increment global del volum d’atencions, demostra el fet que EMFO desenvolupa accions destinades a trobar o canviar de feina, formar-se, o crear una empresa adequades, en cada moment, a les necessitats de la societat en general i de la ciutadania de Mollet en particular.

Durant la presentació de la memòria, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha parlat dels eixos estratègics que orientaran les accions d’EMFO durant els propers mesos com són el foment de l’emprenedoria, l’ús de les TIC en general i del web d’EMFO en particular i el desenvolupament del projecte SUMA’T, un projecte innovador adreçat a joves que combinarà formació i esports.

Enguany, la memòria d’EMFO té únicament format digital, com a conseqüència de l’aposta d’EMFO cap a les TIC i cap a l’ utilització del nou web d’EMFO. Està disponible al web d’EMFO, www.emfo.com.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès