Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones

25/02/2011

Igualtat Dona-Home

El proper 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones. A Mollet, l’Ajuntament i diverses entitats organitzen cada any un programa d’actes que s’allarga durant tot el mes de març. Enguany hi ha exposicions, tallers, rutes i activitats culturals.

Activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones
Centre d'Informació i Recursos per a Dones Joana Barcala

La programació d’actes a l’entorn del 8 de març compta amb un programa d’activitats organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Mollet i les diferents associacions de dones de la ciutat. Amb l’objectiu que aquesta commemoració sigui el més transversal possible, la programació recull activitats que es desenvolupen al CIRD Joana Barcala, al Complex Municipal de Salut i Esport Ca n’Arimon, al Centre Juvenil La Nau i al Centre de Serveis per la Gent Gran.

Entre les activitats més destacades, trobem les exposicions d’obres de les entitats de dones CREA, Per Nosaltres Mateixes i  Dones més enllà de casa, que s’inaugurarà el dissabte 5 de març a La Marineta. També destaca la conferència Dones de Mollet, un segle d’història, que es farà a El Lledoner, el dia 16 de març.

Com a novetat del programa d’enguany, trobem una jornada de portes obertes a Ca n’Arimon per a totes les dones de la ciutat i un programa especial a Ràdio Mollet, el dimarts 8 de març, a les 9 del matí.

La lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona es farà el dia 8 de març a la 1 del migdia davant de l’Ajuntament.

 


Documents relacionats

Document Programa d'activitats del 8 de març (424 KB) - jpg

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès