Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

03/07/2020 Ocupació

Mollet del Vallès lidera la reducció de l'atur al Vallès Oriental, amb 96 aturats menys, el mes de juny

L'atur s’ha reduït a Mollet del Vallès el passat mes de juny, respecte al mes de maig, en 96 persones. La xifra d'aturats a Mollet és actualment de 3.993.


+ Veure més
02/07/2020 Cultura

El CEM participa a una jornada sobre bones pràctiques i transformació digital

El Centre d’Estudis Molletans de l’Ajuntament de Mollet participarà a la jornada “Les publicacions dels Centres d’Estudis: bones pràctiques i transició cap al món digital”. La jornada, que serà en format telemàtic, tindrà lloc aquest dissabte 4 de juliol.


+ Veure més
01/07/2020 Actualitat

A partir del proper divendres 3 de juliol entraran en funcionament les fonts ornamentals de Mollet

Les primeres en funcionar seran les fonts de Balmes i Dona d'Aigua a partir del proper divendres 3 de juliol. Pel que fa a les fonts ornamentals de Les Pruneres i del Parc dels Colors entraran en funcionament, a partir del proper dimecres 8 de juliol.

+ Veure més
01/07/2020 Avisos

S’obre el termini perquè les entitats de la ciutat puguin sol·licitar subvencions

Des del 3 de juliol, les entitats de la ciutat poden presentar-se a la convocatòria de subvencions que un any més atorga l’Ajuntament de Mollet.

+ Veure més
30/06/2020 Actualitat

Normalitat en l’obertura dels casals d’estiu i dels casals de la gent gran a Mollet

La normalitat ha estat la tònica destacada en el primer dia d’obertura dels casals d’estiu i de la reobertura dels casals de la gent gran a Mollet aquest dilluns.

+ Veure més
30/06/2020 Comerç

L’Ajuntament de Mollet prioritzarà la salut pública en l’organització i ubicació del mercat setmanal

El consistori molletà es torna a reunir amb els representants dels paradistes del mercat setmanal i els reitera què la prioritat màxima pel Govern de la Ciutat es garantir la seguretat dels ciutadans i les ciutadanes. El mercat de Mollet és un mercat molt gran i és per aquest motiu s’ha realitzat el canvi d’ubicació temporal, a l’Avinguda Rabassaires, un espai que permet garantir la distància interpersonal d’1,5 metres i el control de l’aforament.

+ Veure més
30/06/2020

Detingut un veí de Mollet per amenaces de mort, atemptat contra els agents de l’autoritat i danys materials

Aquest matí, la Policia Municipal de Mollet i els Mossos d'Esquadra han detingut i posat a disposició judicial un veí de Mollet que ha intentat entrar a l’Ajuntament sense voler identificar-se mentre feia amenaces de mort.

+ Veure més
29/06/2020 Acció Institucional

S’aprova l’avanç del POUM de Mollet

El Ple de l’Ajuntament de Mollet ha aprovat aquest dilluns, 29 de juny de 2020, sense cap vot en contra, l’avanç del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Mollet del Vallès. Aquest document defineix quin és el model de ciutat de futur sobre el qual es concretarà el POUM, i que es regeix sobre els criteris de capitalitat del Baix Vallès, la lluita contra el canvi climàtic per la salut i la sostenibilitat, en una ciutat compacta, diversa i de qualitat, treballadora i inclusiva que perfeccionarà el model actual de ciutat compacta, de serveis, de proximitat i al servei dels ciutadans i les ciutadanes de Mollet. Recordem que, paral·lelament s’estan tramitant altres sectors parcials de la ciutat com el Calderí o Can Prat.

+ Veure més
29/06/2020 Ocupació

Els serveis d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet han trobat feina a 248 persones durant el primer semestre d’aquest 2020

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha inserit al mercat laboral a 248 persones al llarg del primer semestre d’aquest 2020.

+ Veure més
29/06/2020 Educació

Normalitat en la reobertura de les Escoles Bressol Municipals

Avui han reobert les Escoles Bressol Municipals com a espai d’Acollida amb total normalitat. Aquest primer dia, s’han incorporat a les tres escoles un total de 32 infants i es preveu que els propers dies s’incorpori algun alumne més.

+ Veure més
29/06/2020 Acció Institucional

Acords del ple municipal del 29 de juny de 2020

Ordre del dia

+ Veure més
27/06/2020 Comerç

El proper dimarts 30 de juny torna el mercat setmanal de parades no alimentàries a l'Avinguda Rabassaires

Ja hi ha una nova ubicació per a la tornada, amb seguretat, del mercat de venda no sedentària del sector no alimentari a Mollet. Davant l'actual situació de pandèmia i amb la voluntat de minimitzar el risc de contagi pel virus i per protegir, tant els marxants com totes les ciutadanes i ciutadans, la nova ubicació provisional serà a l'Avinguda Rabassaires, carrer paral·lel a l'espai comercial de la Riera Seca. Allà s'establiran totes les mesures organitzatives necessàries per garantir la protecció individual i col·lectiva de tothom.

+ Veure més
26/06/2020 Actualitat

Mollet se suma a la commemoració del Dia de l’Alliberament LGTBI

L’Ajuntament promou diverses activitats de sensibilització LGTBI a través del Museu Municipal Abelló i del departament de Joventut. Com cada any es podrà veure al balcó de l’antic Ajuntament la bandera de l’arc de Sant Martí.

+ Veure més
25/06/2020 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà un Ple ordinari el dilluns 29 de juny via telemàtica

El dilluns 29 de de juny, a les 17 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària.

+ Veure més
25/06/2020 Ocupació

L’Ajuntament de Mollet està donant feina a 49 persones a través dels plans d’ocupació

Gairebé la meitat d’aquestes persones, concretament 23, estan contractades directament pel consistori molletà a través del PIVEM, Pla d’Inserció Via Econòmica de Mollet, i 10 s’han incorporat durant l’estat d’alarma. La resta de persones estan contactades per plans d’ocupació subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat, pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i pel Fons Social Europeu.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès