Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

30/09/2020 Salut

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, reclama reforçar l'atenció primària

Ho ha fet durant el consell d'alcaldes del Consell Comarcal del Vallès Oriental celebrat avui. En aquest, han participat Juli Fernández, delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Anna Aran, gerent de la Regió Sanitària de l'Àmbit Metropolità Nord, i Joan Parellada, director executiu del Sector Sanitari del Vallès Oriental de CatSalut.

+ Veure més
30/09/2020 Cultura

El Sona de Mollet 2020 es transforma per la Covid-19 i s’oferirà per Vallès Visió i Ràdio Mollet

La cinquena edició del Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull que organitza l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha canviat de format per la pandèmia. La vintena de músics que hi participaran han enregistrat les peces, algunes d’inèdites, que emetran Vallès Visió i Radio Mollet els dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre perquè la ciutadania pugui tornar a gaudir del festival però, aquets any, des de casa.

+ Veure més
28/09/2020 Seguretat vial

Més de 35 denúncies a Mollet per l’ús irresponsable de bicicletes i patinets elèctrics

En els darrers dos mesos s’han tramitat a Mollet més de 35 denúncies a persones que han fet un ús irresponsable de bicicletes i patinets elèctrics, (VMP). En el marc de la campanya que està duent a terme l’Ajuntament, la Policia Municipal i els agents cívics, han incrementat les seves actuacions per tal de seguir vetllant per una mobilitat més segura.

+ Veure més
28/09/2020 Cultura

Un any més, l’Ajuntament de Mollet col·labora en el Brain Film Fest, festival de cinema sobre el cervell

De l’1 al 3 d’octubre tindrà lloc l’edició 2020 del Brain Film Fest, després que s’hagués d’ajornar el passat mes de març arran de la Covid-19. El cervell és el protagonista d’aquest festival que inclou la desena edició del Premi Solé Tura i que està organitzat per la Fundació Pasqual Maragall, la Fundació Uszheimer i Minimal Films, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet.


+ Veure més
25/09/2020 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà un Ple ordinari el dilluns 28 de setembre via telemàtica

El dilluns 28 de setembre, a les 18 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària.

+ Veure més
23/09/2020 Seguretat Ciutadana

Mollet suma 12 anys consecutius sense cap accident de trànsit mortal a la ciutat

Mollet segueix sent una ciutat segura. Altres dades que ho posen de manifest són els fets delictius a la ciutat, que segueixen presentant unes ràtios molt per sota de la mitjana d’arreu de Catalunya. Així ho ha constatat avui la Junta Local de Seguretat, que ha analitzat les dades de seguretat de l’any 2019, presidida per l’alcalde Josep Monràs i que s’ha reunit telemàticament. La Junta també ha valorat positivament que se segueixi potenciant la proacció per avançar-se als actes delictius, així com la bona coordinació dels diferents cossos policials que operen a la ciutat.

+ Veure més
23/09/2020 Esports

L’alcalde de Mollet, reelegit, per unanimitat, president dels Consells Esportius de les comarques de Barcelona i vicepresident primer de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

Josep Monràs ha estat reelegit, per unanimitat, per aquests dos càrrecs directius en l’assemblea extraordinària que els Consells Esportius van celebrar el dissabte 19 de setembre.

+ Veure més
22/09/2020 Cultura

El 14 d’octubre s’obriran les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers 2020-2021, si l’evolució de la pandèmia ho permet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb entitats de la ciutat, ja té a punt la programació de les Activitats, Cursos i Tallers per a la propera temporada, que es faran als centres cívics, culturals, esportius, de gent gran i de dona del municipi. Aquest any, degut a la situació provocada per la Covi-19, les dates d’inscripcions i començament dels cursos s’endarrereixen un mes, en relació al que és habitual. El curs 2020-21 començarà el 2 de novembre, si la situació sanitària ho fa possible.

+ Veure més
22/09/2020 Acció Institucional

Mocions tractades a la Junta de Portaveus

La Junta de Portaveus celebrada aquest dimarts 22 de setembre ha debatut dues mocions.

+ Veure més
21/09/2020 Medi Ambient

Mollet recull prop de 500 kg de residus en el marc de la campanya Let’s Clean Up Europe!

L’Ajuntament de Mollet, amb el suport d’un grup de voluntariat ambiental de l’empresa INDRA, ha aconseguit recollir 463 kg de residus a la zona del polígon industrial de Can Prat i a una part del tram de la Riera Seca al seu pas per la ciutat. La iniciativa és fruit de l’adhesió de l’Ajuntament de Mollet a la jornada internacional Let’s Clean Up Europe!, que s’ha fet aquest dissabte arreu de diferents municipis de tot el continent.

+ Veure més
17/09/2020 Medi Ambient

Mollet, un dels sis municipis catalans que compleixen amb els seus compromisos ambientals

Segons l’informe de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, només sis municipis catalans compleixen amb tots els seus compromisos relacionats amb el medi ambient acordats a la Carta d’Aalborg i a l’Agenda Local 21, i Mollet del Vallès n’és un.

+ Veure més
17/09/2020 Avisos

L’Ajuntament informa

Que diumenge passat va produir-se un despreniment d’una part de revocat a l'antiga casa dels mestres situada al c. Feliu Tura- Palaudàries.


+ Veure més
17/09/2020 Cultura

La Fira d’Artesans 2020 de Mollet no se celebrarà per la pandèmia

El proper cap de setmana s’havia de celebrar la 37ª edició de la Fira d’Artesans al nucli antic de Mollet del Vallès, una de les fires d’artesania més reconegudes de Catalunya. L’Ajuntament i Associació de Veïns de la Fira d’Artesans van decidir el mes de maig, de mutu acord, suspendre la fira per la Covid-19.

+ Veure més
16/09/2020 Mobilitat

Josep Monràs reclama a la Generalitat que es recuperin els 6 serveis suprimits de la línia de Renfe R3

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha posat en contacte per carta amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per expressar-li el seu malestar i rebuig pel reajustament que s’ha fet dels horaris de la línia R3 de Rodalies. Un reajustament que ha comportat que s’hagin suprimit 6 serveis entre L’Hospitalet de Llobregat i Granollers – Canovelles.

+ Veure més
15/09/2020 Educació

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet també comença un curs atípic amb 350 alumnes

Ahir dilluns, 14 de setembre, també es van iniciar les classes a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès amb normalitat i aplicant mesures especials per garantir la seguretat arran de la covid-19.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès