Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

05/10/2022 Cultura

Mollet celebra les Jornades Europees de Patrimoni amb una visita guiada al parc de Can Mulà

L’Ajuntament de Mollet del Vallès se suma, un any més, a les Jornades Europees de Patrimoni que se celebren els dies 7, 8 i 9 d’octubre. Enguany s’ha organitzat una visita guiada al parc de Can Mulà, a més de les portes obertes al Museu Abelló i a la Casa del Pintor. Aquesta és una cita anual organitzada pel Centre d’Estudis Molletans (CEM) i el Museu Abelló

+ Veure més
04/10/2022 Esports

L’Ajuntament entrega els premis a l’esportivitat en els Jocs Esportius Escolars

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor d’Esports, Josep Monràs i Galindo han lliurat els premis a l’esportivitat en els Jocs Esportius Escolars de la temporada 2021-22. Els premis s’atorguen a aquells equips que van fer valer els valors propis de l’esportivitat durant tota la temporada.

+ Veure més
03/10/2022 Actualitat

Aprovat el projecte de la plaça Anna Bosch

La Junta de Govern Local ha aprovat avui el projecte d’urbanització de la nova zona de Can Fàbregas que permetrà la creació de la plaça Anna Bosch. La plaça tindrà una superfície de més de 3.700 m² i combinarà espais verds i lúdics i zones de descans.

+ Veure més
03/10/2022 Joventut

Es presenta el programa Tardor Jove

L’Ajuntament de Mollet presenta, un any més, la Tardor Jove, un seguit de cursos, tallers, concerts, exposicions i activitats destinats a joves a partir de 12 anys. Una programació dissenyada especialment per a la joventut de Mollet i que és totalment gratuïta.

+ Veure més
30/09/2022 Actualitat

El MITMA, la Generalitat i l’Associació de l’Arc Metropolità signen un protocol per construir habitatge de lloguer social o assequible als municipis de l’Arc

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA), la Generalitat de Catalunya i l’Arc Metropolità impulsaran conjuntament la construcció de més habitatge de lloguer social o assequible als municipis de l’Arc. Així s’ha acordat al protocol que aquest matí han signat la ministra Raquel Sánchez, la presidenta de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità i alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés i el Secretari d’Habitatge i Inclusió Social de la Generalitat, Carles Sala.

+ Veure més
29/09/2022 Cultura

Torna el Sona Mollet ampliant a 4 el nombre de dies de concerts

Després de dos anys en els que el Festival s’ha vist condicionat per la pandèmia, torna el Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull amb el seu format habitual i ampliant els dies de concerts que es duran a terme els 6, 7, 8 i 9 d’octubre. Per aquesta 7ena edició, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha volgut ampliar el Festival amb l’objectiu de potenciar encara més els músics locals, i en aquest sentit, l’actuació del 6 d’octubre, anirà a càrrec de la Mollet Jazz Band.

+ Veure més
29/09/2022 Cultura

El ministre Miquel Iceta inaugura el canvi de nom de la Biblioteca de Can Mulà - Jordi Solé Tura

El ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta Llorens, va inaugurar el passat 24 de setembre el canvi de nom de la Biblioteca de Can Mulà, que a partir d’ara passa a dir-se Biblioteca de Can Mulà - Jordi Solé Tura i que ara comptarà també amb un nou espai que porta per nom Espai Jordi Solé Tura on es podran trobar llibres de la seva biblioteca personal donats per la família de Solé Tura.

+ Veure més
28/09/2022 Actualitat

Ja es poden demanar els ajuts per al pagament de lloguer per als joves

Des d’avui i fins el 7 d’octubre, els i les joves de fins a 36 anys poden presentar les sol·licituds de subvenció per al pagament de lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació. Els ajuts poden arribar als 250 euros mensuals.

+ Veure més
27/09/2022

S’incrementen fins a 7 les escoles participants al programa CUEME a Mollet

L’Escola Federico García Lorca de Mollet del Vallès participarà per primer cop al programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME). En total, hi participaran 275 alumnes de 7 escoles i es crearan 9 cooperatives. El CUEME fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d’Educació Primària. Durant un curs escolar, l’alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport i tutorització de l’escola i l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO.

+ Veure més
26/09/2022 Actualitat

L’Ajuntament de Mollet presenta el refugi bioclimàtic de l’Escola Joan Salvat Papasseit

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, han presentat, acompanyats del director de l’Escola Joan Salvat Papasseit, Pol Moreno, un refugi bioclimàtic al pati de l’escola. Un espai de biodiversitat amb el que es vol combinar la protecció i la conservació dels elements naturals amb l’ús lúdic i pedagògic de la instal·lació. El projecte ha tingut un cost de 22.000 euros.

+ Veure més
26/09/2022 Comerç

Mollet Hub ofereix una formació específica pel petit comerç de Mollet

Mollet Hub incrementa l’oferta de formacions presencials. Com a novetat en aquest trimestre, s’incorporen formacions adreçades específicament als petits comerços de Mollet i a les competències digitals i també adreçades a joves. Tots els cursos i accions previstes al Mollet Hub són gratuïtes.

+ Veure més
23/09/2022 Esports

L’Ajuntament de Mollet referma el seu compromís amb la U.D. Lourdes


L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor d’Esports, Josep Monràs Galindo, han mantingut una trobada amb membres de la junta directiva de la U.D. Lourdes, entre ells el seu president, Fernando Diago, i el coordinador del club, Oriol Pijoan. Una reunió que ha servit perquè els membres de l’entitat es presentessin a la nova alcaldessa.

+ Veure més
23/09/2022 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà un Ple ordinari el dilluns 26 de setembre

El dilluns 26 de setembre, a les 18 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària.

+ Veure més
23/09/2022 Salut

L’Ajuntament ofereix un nou curs de formació de ressuscitació cardiopulmonar

L’Ajuntament de Mollet del Vallès engega una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar als i a les participats perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix. El curs es farà el dimecres 5 d’octubre al Centre Cultural La Marineta (matí: de 10 h a 14 h. Tarda: de 15.15 h a 19.15 h).

+ Veure més
22/09/2022 Esports

Mollet torna a acollir la festa del Ciclisme

El Club Ciclista Plana Lladó i l’Ajuntament de Mollet del Vallès han presentat la 32ª edició de la Marxa Cicloturista Ciutat de Mollet Memorial Pelegrí Pi que tindrà lloc el proper diumenge 2 d’octubre. D’aquesta manera, la que es considerada com una de les marxes referents del ciclisme català, torna al seu format habitual després que, a causa de la pandèmia, s’hagués de suspendre els darrers dos anys.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès