Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Actualitat

15/10/2021 Joventut

Mollet posa en marxa l’Oficina d’Orientació Jove

L’Ajuntament posa en marxa la nova Oficina d’Orientació Jove a les instal·lacions del Mollet Hub. Serà la finestreta única per accedir a la informació i els serveis d'orientació en matèria d’educació, laboral, entre d'altres. La seva creació és un dels objectius inclosos en el Pla Local de Joventut 2019-2023. L’Oficina oferirà acompanyament a alumnes i famílies i treballarà en un programa pilot contra l'abandonament escolar.

+ Veure més
15/10/2021 Medi Ambient

Mollet s’adhereix a la Declaració de Sabadell per la millora de la qualitat de l’aire

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha adherit a la Declaració de Sabadell, per un acord polític i social per la millora de la qualitat de l’aire que s’ha formalitzat aquest divendres durant una Cimera d’Alcaldies celebrada en el marc del 2n Congrés de Qualitat de l’Aire.

+ Veure més
14/10/2021

Mollet celebra la Setmana Bio amb la realització de diversos tallers de cuina i la instal·lació d’un hort a l’IES Gallecs

Mollet del Vallès s’adhereix a la Setmana Bio amb l’organització de diversos tallers de cuina i la instal·lació d’un hort a l’IES Gallecs. L’edició d’aquest any també comptarà amb la visita guiada a l’Hort de Can Borrell. La Setmana Bio se celebra del 16 al 24 d’octubre amb activitats arreu de Catalunya per a donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològica entre la població.

+ Veure més
14/10/2021

Mollet congela les taxes socials

L’equip de govern està presentant a la resta de grups municipals la proposta d’ordenances fiscals i preus públics per l’any 2022, que es debatrà en el ple municipal del pròxim 25 d’octubre. El document preveu la congelació de les taxes socials i l’augment de la tarificació social. La proposta actualitza els tipus d’alguns impostos i taxes per sota de l’IPC.

+ Veure més
13/10/2021 Esports

El Pavelló Municipal Plana Lledó, a punt per afrontar la LEB Plata

Les obres d’adequació del Pavelló Municipal Plana Lledó estan pràcticament enllestides, a l’espera de petits detalls als accessos que es resoldran aquesta mateixa setmana. Els treballs han consistit en la instal·lació de parquet, noves cistelles, nous marcadors, canvi de la il.luminació i millora dels accessos. Són els requisits de la Federación Española de Baloncesto per poder jugar a la LEB Plata. La inversió, que ha anat càrrec de l’Ajuntament, ha estat d’uns 300.000 euros. El Recambios Gaudí Mollet rebrà aquest dissabte al Pavelló Municipal Plana Lledó l’Albacete Basket, en el debut davant l’afició a la nova categoria.

+ Veure més
13/10/2021 Cultura

El Sona Mollet en presencial torna amb molt bona acollida de públic

Després que l’any passat, a causa de la pandèmia, s’hagués de fer en format telemàtic, la sisena edició del Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, aquest 2021, ha tornat a ser presencial i, malgrat l’obligatorietat de limitar els aforaments, el Mercat Vell i al Teatre de Can Gomà s’han tornat a omplir per gaudir de les interpretacions de músics consolidats i joves promeses en els estils de jazz, piano i música de cambra.

+ Veure més
13/10/2021 Cultura

Aquesta tardor torna a Mollet la programació cultural d’Arts i Escena

L’Ajuntament de Mollet continua impulsant la programació cultural per mitjà del programa de difusió Arts i Escena. La programació de tardor recull les propostes culturals en el camp de les arts escèniques (Teatre de Can Gomà i Mercat Vell), les arts plàstiques (Museu Abelló i Centre Cultural La Marineta), arts musicals (Teatre de Can Gomà, Mercat Vell, CC La Marineta i Centre de Serveis El Lledoner) i arts visuals (CC La Marineta i Centre de Serveis El Lledoner)

+ Veure més
11/10/2021

Descens dels principals indicadors Covid a Mollet

Una setmana més, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha analitzat la situació de les dades Covid a la ciutat. Durant la reunió de coordinació s’ha constatat un descens dels principals indicadors respecte a les dades oficials anteriors. Els efectes de les vacunes segueixen notant-se a l’Hospital, on divendres passat no hi havia cap persona ingressada per Covid.

+ Veure més
08/10/2021

La Fundació Sanitària i la Fundació Alb Bosc, guanyadora i finalista dels Premis Eines a les millors iniciatives socials

El Programa de cohabitatge social en salut mental de la Fundació Sanitària Mollet ha estat guardonat amb el Premi Eines d’àmbit local. Es la primera edició d’aquests premis, atorgats per la Càtedra d’Emprenedoria i Innovació Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en la qual hi participa l’Ajuntament de Mollet. La Fundació Alb Bosc de Mollet va ser finalista pel seu programa dels habitatges tutelats per a persones amb discapacitat. Els guardons reconeixen les cinc millors iniciatives d’emprenedoria social d’àmbit català, vallesà i local. L’acte d’entrega es va celebrar aquest dimecres al vespre a l’Auditori de Sant Cugat del Vallès.

+ Veure més
08/10/2021

El programa El síndic a l'escola arribarà aquest curs a 350 alumnes de Primària de Mollet

El programa El síndic a l’escola s’ha iniciat aquesta setmana amb els l’alumnat de 5è de Primària de l’Escola Montseny de Mollet. Es tracta de les sessions que porta a terme l’Oficina del síndic personer als centres d’ensenyament de la ciutat per difondre i fer pedagogia dels drets i els deures de la infància. El programa arribarà aquest curs a un total de 350 alumnes de 5è i 6è de Primària de Mollet. L’activitat es reprèn després que el curs passat no es va poder fer a causa de la pandèmia.

+ Veure més
07/10/2021

Mollet del Vallès a l’Assemblea Constituent de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità

Mollet del Vallès és una de les 9 ciutats de l’Assemblea Constituent de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità, que s’ha celebrat aquest dijous. L’Associació neix amb la voluntat de reforçar la veu del municipalisme en la presa de decisions a la segona corona de Catalunya. Els municipis que en formen part són Mollet, Mataró, Granollers, Martorell, Rubí, Sabadell, Terrassa, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. La presidència recau en l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

+ Veure més
06/10/2021 Joventut

MolletHub t’ensenya com utilitzar Linkedin,

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de MolletHub, ofereix un curs gratuït a totes aquelles persones interessades a utilitzar i treure el màxim rendiment a Linkedin, la xarxa social per a professionals més gran del món. El curs anirà a càrrec de Cèlia Hil, una de les majors expertes en aquesta xarxa. Aquest curs forma part de les més de 70 accions formatives adreçades a diferents col·lectius que aquest darrer trimestre de l’any ofereix MolletHub.

+ Veure més
06/10/2021

Uns 200 alumnes de Mollet crearan cooperatives a classe aquest curs escolar

Un total de 200 alumnes de 6 escoles de Mollet participaran aquest curs escolar al programa Cultura emprenedora a l’escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona. Mollet fa 10 anys que participa al projecte. Els alumnes crearan una cooperativa a classe i hauran de constituir-se formalment. En cas que la situació epidemiològica ho permeti, els productes que desenvolupin es vendran a la Fira de les cooperatives escolars, prevista per al maig de l’any vinent amb diverses parades en un dimarts de mercat. Els beneficis de les vendes es destinen a fins socials escollits per cada cooperativa.

+ Veure més
06/10/2021 Cultura

Se suspèn l’acte d’hissada de la bandera d’Aragó

La tradicional hissada de la bandera d’Aragó que estava prevista per al dimarts 12 d’octubre s’ha anul·lat.

+ Veure més
05/10/2021 Solidaritat i Cooperació

L’Ajuntament de Mollet segueix col·laborant amb les activitats de les Ciutats Defensores dels Drets Humans

L’Ajuntament de Mollet del Vallès torna a participar i col·laborar econòmicament de les diferents activitats que du a terme el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans. En aquest cas es tracta dels tallers virtuals adreçats als centres educatius i a la població en general que es faran els propers mesos d’octubre i novembre.


+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès