Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Ja es poden presentar les sol·licituds de subvenció per al pagament de lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació per a majors de 36 anys

29/06/2022

Avisos

L’Ajuntament de Mollet del Vallès informa que ja es poden presentar les sol·licituds de subvenció per al pagament de lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació (programa MITMA 2022) per a majors de 36 anys. El termini per fer-ho és del 28 de juny al 15 de juliol.

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer o cessió d'ús d'habitatges o habitacions, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència a sectors de població en risc d'exclusió social.

Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que en el moment de presentar la sol·licitud tinguin 36 anys o més, que compleixin  els requisits que estableix la base 4, i siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús d'un habitatge o d'una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

La tramitació dels ajuts és pot fer de forma telemàtica:

https://habitatge.gencat.cat/ajutlloguer)

presencial, en aquest cas caldrà demanar cita prèvia a la Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Mollet del Vallès a:

https://molletvalles.simplybook.it/v2/#book/category/1/service/16/count/1/provider/any/

Per ambdós casos i per resoldre les preguntes freqüents es pot trobar tota la informació a l’apartat del web municipal:

https://www.molletvalles.cat/continguts/serveis-a-mollet/habitatge/subvencio-mitma-lm-2022-convocatoria-pendent-dobrir/

 

1 pobresa Cat 150x174                 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés