Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Mollet Hub ofereix formacions específiques per a joves emprenedors

27/06/2022

Empresa

Mollet Hub incorpora noves formacions adreçades específicament a nou jovent emprenedor. Per l’interès generat i per l’alt valor que aporta compartir experiències, es mantenen els tallers col·laboratius i els casos d’èxit de persones emprenedores. Així mateix, se segueixen incrementant les sessions formatives presencials.

Respecte els continguts online a través del canal de Youtube de Mollet Hub TV, s’ofereixen temes relacionats amb la digitalització i la ciberseguretat, la cocreació, el testeig de productes i serveis i treball en xarxa, i també l'economia verda, circular i social, adaptant-los a l'actualitat i a les demandes de les empreses i persones emprenedores.

D’altra banda, cada divendres a les 10h al Mollet Hub es mantenen les sessions informatives presencials adreçades a les persones emprenedores que volen iniciar el seu projecte de negoci.

Innovació, emprenedoria i empresa

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.mollethub.cat tant de les accions presencials com de les formacions online:

Accions online al canal de Youtube de MolletHub TV:

Sin titulo437

Accions presencials

Cada divendres a les 10h hi ha previstes sessions grupals presencials adreçades a persones emprenedores: El camí per emprendre amb èxit.

 

Sin titulop6

 

 

 

 

 

 

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés