Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Mireia Dionisio, nova alcaldessa de Mollet

10/06/2022

ActualidadLa nova alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, ha estat escollida per majoria absoluta amb 13 vots. En la seva primera intervenció, Dionisio ha manifestat que assumeix el càrrec “amb passió, coratge, força i energia per fer de Mollet una ciutat cada dia millor”.

Mireia Dionisio ha estat escollida nova alcaldessa de Mollet del Vallès en un ple extraordinari que ha aplegat més d’un centenar de persones a la sala de plens de la Casa de la Vila. Després de rebre la banda i la vara d’alcaldessa, ha promès el càrrec. A la seva primera intervenció, Mireia Dionisio ha assegurat que “estimo Mollet i m’apassiona la meva ciutat. De punta a punta i cadascun dels seus barris i racons. És el lloc on vaig néixer i és el lloc on tinc tota la meva vida”.

 

WhatsApp Image 2022 06 10 at 7.47.41 PM 1

 

La nova alcaldessa ha deixat clar que treballarà amb “compromís, constància i humilitat per aconseguir que, malgrat els reptes i les amenaces, tots els molletans i les molletanes tinguin les mateixes oportunitats que he tingut jo”. Mireia Dionisio també s’ha dirigit als grups municipals: “Us estenc la mà per parlar, aportar i construir”.

En el seu discurs ha tingut paraules d’agraïment cap a familiars, amics, companys de partit i al que ha estat fins ara l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs.

WhatsApp Image 2022 06 10 at 7.47.41 PM

 

Ara Mollet-ERC-MES-AM ha presentat com a candidata Marta Vilaret. Així mateix, Mollet en Comú també ha presentat com a candidata Marina Escribano. En les seves intervencions, els i les portaveus municipals han coincidit en desitjar molta sort i encerts a la nova alcaldessa.

  

 

 

 

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés