Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Programa d’Arranjament d’Habitatges per a la Gent Gran

11/05/2011

Benestar Social

Mollet s’ha adherit un any més al Programa d’Arranjament d’Habitatges per a la Gent Gran de la província de Barcelona, que pretén millorar l'accessibilitat dels domicilis de la gent gran i incentivar l'ocupació de persones en atur.

El programa està finançat pels Departament d’Empresa i Ocupació, la Diputació i l’Ajuntament. Aquesta és la segona vegada que l’Ajuntament de Mollet s’adhereix al programa i ho fa per al període 2011-2012, durant el qual s’actuarà a 16 habitatges.

Durant l’any 2010, 22 persones grans de Mollet van beneficiar-se de la primera edició del Programa d’Arranjament d’Habitatges. La majoria d’actuacions van ser per millorar l'accessibilitat. Eixamplaments o canvis en la direcció de l'obertura de les portes, instal•lació de plats de dutxa amb els seus corresponents agafadors i cadires adaptades per a facilitar la higiene de les persones grans i altres petits arranjaments per millorar la qualitat de vida d'aquests usuaris i usuàries.

L'accés al programa s'ha fet des dels Serveis Socials de l’Ajuntament, que avalua la sol•licitud i la necessitat de l'usuari.

El Programa d'Arranjaments d'Habitatges forma part de les accions adreçades a la protecció de les persones grans i, concretament, a la promoció de l'autonomia personal en l'habitatge. L'objectiu és afavorir que les persones grans puguin viure el màxim de temps a casa seva amb les millors condicions possibles d'habitabilitat, seguretat i accessibilitat.

Aquesta iniciativa també promou la inserció laboral, social i econòmica facilitant la formació especialitzada de persones en procés d'inserció o reciclatge professional.
 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés