Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Col·locat l'arc d'aigua i llum al parc de les Pruneres

09/05/2011

Obres

Aquest dilluns al matí, s’ha col•locat l’arc d’aigua i llum que donarà la benvinguda a totes les persones que visitin el parc de les Pruneres.

Es tracta d’una enorme font ornamental de formigó que s’ha col•locat gràcies a una grua de gran tonatge. Quan estigui en funcionament l’arc deixarà caure l’aigua com si fos una cascada i, al mateix temps, produirà un núvol refrescant de vapor que farà un joc de llums, gràcies a les lluminàries de la part superior de l’arc.

Els operaris han treballat durant tot el matí per deixar aixecada l’estructura d’aquest gran arc, d’11 metres d’alçada i 9 d’amplada. Per alçar l’estructura de formigó ha fet falta l’ajuda d’una grua de gran tonatge que ha aixecat, un per un, els tres pilars que formen la font.

Els treballs per enllestir l’urbanització del parc de les Pruneres avancen a bon ritme. Avui mateix també es soterrarà un dipòsit d’aigua que emmagatzemarà prou aigua no potable procedent del freàtic per regar diàriament el parc i fer rajar la cascada de la font. També aquesta setmana, començaran els treballs de col•locació del mobiliari urbà i els jocs infantils. I a partir de la setmana vinent, si el temps ho permet, es procedirà a enderrocar l’antiga torre de la llum que es troba en un dels laterals del parc.
 


Fotografies
Enllaços d'interès

Vídeo de Vallès Visió

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés