Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Inscripcions per a un curs de monitor/a de lleure

09/05/2011

Joventut

El Centre Cívic de l’Era acollirà un curs de monitor/a de lleure infantil i juvenil del 27 de juny al 22 de juliol. Ja està obert el període d'inscripcions.

Inscripcions per a un curs de monitor/a de lleure
Servei d'Informació Juvenil

Es tracta d’un curs impartir per l’Escola de l’Esplai de la Fundació Pere Tarrés i s’adreça a aquelles persones que ja treballen com a animadors de lleure, sigui en colònies, centres, escoles o moviments educatius, i que volen obtenir una formació global per fer de monitors.

Els objectius del curs són: augmentar la consciència sobre la tasca d’educador i sobre les implicacions que té envers els infants i capacitar la persona per a l’exercici de les funcions que li són pròpies (coneixements de l’Infant, adquisició de recursos tècnics, treball en equip…) i per a la intervenció educativa.
 
L’aprofitament dels curs dóna accés als Diplomes de la Generalitat de Catalunya de Monitor/a d’activitats de Lleure Infantil i Juvenil. A més, aquest títol està reconegut amb crèdits de lliure elecció a la UAB, UB, UdG, UdL i URV i UVic (en aquesta darrera universitat, només per a estudiants de la Facultat d'Educació).

Horari del curs
Del 27 de juny al 22 de juliol. De dilluns a divendres, de 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Centre Cívic L'Era.

Inscripcions
Les places són limitades. Les inscripcions es poden fer fins el 2 de juny, al Servei d’Informació Juvenil (SIJ) del CC L’Era. De dilluns a divendres, de 5 de la tarda a 9 de la nit.


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés