Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Obres de reurbanització del carrer de Sant Joan, a la Plana Lledó

29/04/2011

Obres

El proper dilluns dia 2 de maig està previst tallar el trànsit per obres en el tram del carrer Magallanes entre el carrers Gallecs i Jacinto Benavente. La durada prevista del tall de circulació és fins a finals del mes de juliol.

Obres de reurbanització del carrer de Sant Joan, a la Plana Lledó
Tram del carrer de St. Joan on ja s'ha actuat

El proper dilluns 2 de maig, l’Ajuntament de Mollet iniciarà la tercera fase de les obres de reurbanització dels carrers de Sant Joan, Magallanes i el passatge de Magallanes, que formen part del projecte d’intervenció integral del barri de la Plana Lledó.

En aquest cas, s’actuarà en el segon tram del carrer, entre els carrers de Gallecs i Jacinto Benavente. Les obres continuaran amb la solució ja implantada en la reurbanització del primer i tercer tram del carrer, on s’ha donat més importància als vianants, tot eixamplant les voreres a totes dues bandes del carrers i suprimit les barreres arquitectòniques.

A més a més, les obres també serviran per millorar els serveis bàsics d’enllumenat, clavegueram, subministrament d’aigua, gas i telefonia i renovar els fanals, amb lluminàries no contaminants i el mobiliari urbà. Pel que fa a la xarxa elèctrica, s’està eliminant el cablejat aeri, que es substituirà per línies elèctriques soterrades.

El pressupost d’aquesta obra (reurbanització dels carrers de Sant Joan i de Magallanes) és de 1 milió d’euros, finançats al 50% per l’Ajuntament de Mollet i la Generalitat de Catalunya, a través de la Llei de barris. L’empresa adjudicatària d’aquestos treballs és PAVIMENTS MARTIN.

Afectacions al trànsit
Així doncs, el proper dilluns dia 2 de maig està previst tallar el trànsit per obres en el tram del carrer Magallanes entre el carrers Gallecs i Jacinto Benavente.

Projecte d’Intervenció Integral del barri de la Plana Lledó
En el marc del projecte d’intervenció integral de la Plana Lledó ja s’han desenvolupat les obres del Centre de Serveis El Lledoner, la urbanització de la plaça de Cinco Pinos i s’està finalitzant l’obra d’urbanització dels carrers de Sant Joan i Magallanes. La propera obra prevista en la Llei de barris serà la urbanització dels carrers de Miguel de Cervantes i Cristóbal Colón.
 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés