Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Aquest cap de setmana, vine a la Mostra d’Entitats

04/05/2011

Participació Ciutadana

La 8a Mostra d’Entitats de Mollet es farà a l’Illa de Can Mulà. Aquesta fira se celebra cada dos anys per promocionar el conjunt associatiu de la ciutat.

Cada dos anys, Mollet del Vallès celebra la Mostra d’Entitats per tal que el teixit associatiu de la ciutat pugui donar-se a conèixer a la ciutadania, ja sigui fent difusió de la seva tasca i, en alguns casos, per mitjà de la programació d’activitats diverses. La vuitena edició de la Mostra aplegarà cinquanta entitats cíviques, veïnals, culturals, esportives, de l’àmbit dels serveis socials i la salut, de dones, solidaritat, joventut, gent gran, etc.

Un any més, l’Illa de Can Mulà (a. Llibertat i pl. Major) seran l’escenari de la Mostra d’Entitats. Els visitants trobaran una estructura de carpes col•lectives situades al llarg de l’avinguda de la Llibertat i la plaça Major, en les quals les diferents entitats disposaran d’un espai informatiu des d’on difondre la seva tasca, amb un petit mostrador on els responsables de cada entitat podran donar informació complementària a les persones interessades. Aquest format es va estrenar en la passada edició, l’any 2009, per tal de reduir la despesa.

Com és habitual, l’Ajuntament de Mollet també hi tindrà el seu espai, des d’on difondrà informació sobre els diferents serveis municipals, així com de les campanyes de promoció cívica engegades.

Horaris de la Mostra d’Entitats:
- divendres 6: de les 7 de la tarda a 9 del vespre
- dissabte 7: de 10 a 2 de la tarda i de 2/4 de 5 a les 9 del vespre
- diumenge 8: de 10 a 2 de la tarda i de 2/4 de 5 a les 9 del vespre

Programació d’activitats
La Mostra d’Entitats es complementa amb un programa d’activitats a càrrec de les mateixes associacions ciutadanes que participen a la Mostra. Així, destaquen diferents tallers demostratius, les Gitanes a la Rambla de l’Esbart Dansaire de Mollet, diversos concerts i demostracions de danses tradicionals. L’escenari de la Mostra d’Entitats estarà situat a la plaça Major.

Festa de l’Esport al carrer
El diumenge al matí l’avinguda de la Llibertat s’omplirà d’activitat amb la 19a Festa de l’Esport al Carrer. Aquesta festa anual es fa coincidir cada dos anys amb la Mostra d’Entitats, de manera que es converteix en l’ocasió perfecta per les entitats esportives per donar-se a conèixer.

 


Documents relacionats

Document Programa d'activitats (3.6 MB) - pdf

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés