Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L'Ajuntament reconeix la tasca del Club d'Escacs Mollet, recent proclamat campió de Catalunya

28/04/2016

Esports

Després que per primera vegada en la seva història s'hagi proclamat campió de Catalunya per equips de Divisió d'Honor, l'alcalde de Mollet i responsable de l'Àrea d'Esports, Josep Monràs, ha rebut una delegació del Club d'Escacs Mollet per reconèixer aquest títol i, de retruc, la trajectòria d'aquest mític club molletà.

El passat 16 d'abril, el Club d'Escacs Mollet va fer història al proclamar-se campió de Catalunya per equips de la màxima categoria. Ho va fer guanyant a la final al Figueres i eliminant a les prèvies equips com l'Escola d'Escacs de Barcelona, màxim aspirant al títol a l'inici de la lliga.

A més, la fita transcendeix de Mollet, ja que també és la primera vegada que un club del Vallès Oriental obté aquest títol.

Segons el president de l'entitat, Ramon Caro, a l'inici de la temporada "el nostre objectiu era quedar entre els quatre primers, ja que només era la nostra segona temporada a la màxima categoria i la majoria d'aspirants al títol ens superen clarament en pressupost i infraestructura, el que li dóna molt més valor al que hem aconseguit".

Caro també va voler agrair "a l'Ajuntament, amb el seu llarg suport  incontestable, i a les persones, empreses i mitjans de comunicació locals i comarcals pel seu recolzament i el ressò de la nostra tasca social i esportiva".

Durant la recepció, Josep Monràs va felicitar l'entitat "pel treball i la constància que practiqueu i que permet mantenir viu l'esperit dels escacs a la nostra ciutat". Monràs també va voler destacar que "al marge dels èxits esportius, no cal oblidar la transcendència que per nosaltres, com Ajuntament, té el fet d'inserir els escacs en el món educatiu"

Es dóna la curiosa circumstància que el 12 d'abril de 1931 es va constituir la Penya d'Escacs Mollet. 85 anys i 4 dies després, el club feia història proclamant-se campió absolut de Catalunya per equips.

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés