Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L'Ajuntament i les entitats solidàries de Mollet organitzen un any més la Festa de la Solidaritat.

16/09/2015

Solidaritat i Cooperació

Aquest dijous a la tarda tindrà lloc la conferència inaugural de la Festa de la Solidaritat d'enguany, un esdeveniment que organitzen conjuntament l'Ajuntament i la Comissió d'Entitats Solidàries de Mollet amb l'objectiu de donar a conèixer la tasca que duen a terme aquestes entitats.

                                                                                             

La Festa de la Solidaritat s'inaugurarà aquest dijous 17 de setembre, a les 7 de la tarda, al CC La Marineta. La inauguració anirà a càrrec de la regidora de Solidaritat i Cooperació, Ana Mª Diaz. Seguidament s'oferirà una conferència centrada en la recuperació del Nepal a càrrec de la Cònsol General de Cuba a Barcelona i representant de la Brigada Médica Cubana nº 41, Mabel Arteaga i la presidenta de l'Associació Amics del Nepal, Cristina Morales.

De fet, aquest any, s'ha decidit ampliar la Festa a un dia més dedicat exclusivament a la recaptació de fons per la reconstrucció del Nepal després del terratrèmol de l'abril, i per dur a terme tot un seguit d'accions humanitàries destinades a ajudar i pal·liar els efectes que estan patint els refugiats sirians en el seu èxode per tota Europa.

Al marge dels actes centrats en el Nepal i en la crisi humanitària de Síria, al llarg de tota la Festa hi haurà estands de les entitats de solidaritat de la ciutat per tal d'informar a la ciutadania sobre els projectes de cooperació que estan desenvolupen a diferents indrets del món, i també per aprofitar aquestes accions per recaptar fons dedicats a països o situacions d'emergència que necessiten el suport de la societat civil.      

Del divendres 18 al fins al diumenge 20, al carrer Gaietà Ventalló, l'Associació d'Artistes Plàstiques CREA organitza un any més una mostra d'art solidari, els beneficis de la qual es destinaran al Banc d'Aliments de Càrites de Mollet.  

L'Ajuntament de Mollet amb el refugiats de Síria
L'Ajuntament de Mollet dona suport a la campanya endegada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament davant l'èxode massiu de refugiats cap a Europa en resposta a la demanda de diversos municipis catalans.

Un dels eixos d'aquesta campanya és obrir un compte corrent per aquelles persones o entitats que vulguin fer una donació que anirà destinada a l'assistència en ruta dels refugiats per necessitats tant bàsiques com el menjar, la higiene, l'aigua o els rescats.

L'Ajuntament de Mollet anima a la ciutadania a participar en aquesta iniciativa fent donacions als següents comptes del Fons Català de Cooperació :

-    Triodos Bank, codi  IBAN: ES47 1491 0001 2620 0525 7510  
      
-    Catalunya Caixa, codi IBAN: ES87 2013 0500 1402 1395 4220

-    Caixa Banc, codi ES79 2100 3200 9625 0002 9627

 


Programa Festa Solidaritat

Document Programa Festa  (15 KB) - docx

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés