Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L'alcalde Josep Monràs i el regidor d'ocupació, Raul Broto es reuneixen amb el comité d'empresa de Valeo

08/09/2015

Acció Institucional

Aquest migdia, el govern municipal s'ha reunit amb el comitè d'empresa de Valeo per tal de parlar de l'actual situació del conflicte laboral que afecta a 257 persones, de les quals 36 són de Mollet. Josep Monràs s'ha compromès a col·laborar amb els treballadors que volen traslladar les seves reivindicacions a la central de Valeo ubicada a Saragossa.

L'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i el regidor d'ocupació, Raul Broto, s'han reunit aquest migdia amb el comitè d'empresa de Valeo. El president del comitè d'empresa, Manuel Zamora ha agraït a l'alcalde i a la ciutat de Mollet tot el suport que els treballadors de Valeo estan rebent en aquest conflicte laboral que estan patint des del mes de juliol i que posa en perill els llocs de treball de 257 persones de les quals, 36 són molletans.

 
En el marc d'aquesta reunió s'ha parlat de diversos temes. En primer lloc de cóm està actualment el procés i en segon lloc també s'ha parlat diferents vies per tal que l'Ajuntament pugui continuar col·laborant amb els treballadors de Valeo; entre d'altres, el consistori molletà ha acordat amb els treballadors el seu suport logístic per tal que es puguin desplaçar a a la central, ubicada a Saragossa, per tal de poder iniciar un procés de negociació.
 
Finament, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, s'ha compromès a seguir exercint pressió institucional, tant amb la direcció de Valeo com amb la Generalitat per tal que "a la resolució del conflicte laboral de Valeo no hi hagi cap imposició, sinó una negociació justa".
 

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés