Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Noticias

05/12/2019 Mobilitat

Els usuaris de patinets elèctrics que incompleixin la normativa ja poden ser sancionats

La Direcció General de Trànsit (DGT) va publicar ahir una instrucció transitòria que estableix els criteris de com s’han d’utilitzar els patinets elèctrics. La instrucció està adreçada als usuaris, als ajuntaments, com el de Mollet, i als cossos policials.


+ Ver más
04/12/2019 Actualidad

ALERTA PER FORTES RÀFEGUES DE VENT I PLUGES

A partir d'aquest migdia s'esperen fortes ràfegues de vent i puges.

+ Ver más
04/12/2019 Esports

Mollet referma el seu compromís amb l’esport com a eina d’educació i formació

L’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, i representants de les entitats que participen als Jocs Esportius Escolars, han ratificat el manifest L’Esport Educa, Fem-ho Bé! a través del qual se seguirà treballant per la sensibilització de l’esport com a eina educativa per la transmissió de valors entre els nens i nenes en edat escolar. Un cop renovat el manifest, el director de la Fundació Aíto García Reneses, Ferran Márquez, feia una xarrada sobre valors a l’esport.

+ Ver más
03/12/2019 Acció Institucional

Per un pressupost municipal social, ecologista i de futur

L’equip de govern treballa en l'elaboració de la proposta d'uns pressupostos municipals per a l’any 2020 basats en el Pla d’Actuació de Mandat 2019-2023 que el mateix govern municipal ha presentat recentment. Es tracta d’una proposta en la que es prioritzen un seguit d’actuacions adreçades a fer de Mollet una ciutat més verda i compromesa amb la crisi climàtica, socialment justa, amb especial atenció als col·lectius més vulnerables, i activa des del punt de vista de la creació i la generació d’ocupació i noves activitats, sense deixar d’afrontar els reptes de la innovació tecnològica.

+ Ver más
03/12/2019 Empresa

Més de 250 alumnes de Mollet recullen el CIF de les seves cooperatives escolars

La regidora de Promoció Empresarial de l’Ajuntament de Mollet, Encarna Ortiz, ha entregat aquest matí el Certificat d’Identificació Fiscal a 258 alumnes perquè tirin endavant les seves cooperatives escolars en un acte a l’Institut Aiguaviva.

+ Ver más
02/12/2019 Medi Ambient

Campanya especial de recollida de fulles

L’Ajuntament de Mollet del Vallès porta a terme la campanya especial de recollida de fulles coincidint amb l’època de l’any en què l’afectació per la caiguda és més elevada.

+ Ver más
02/12/2019 Solidaritat i Cooperació

La Dècada de los 60 dóna la recaptació del seu darrer espectacle a l’Associació Mollet Contra el Càncer

L’Associació de Gent Gran la Década de los 60 ha fet entrega a l’Associació Mollet Contra el Càncer dels diners recaptats en la darrera actuació solidària que el grup de playback va fer el passat 13 de novembre al Mercat Vell.

+ Ver más
29/11/2019 Cultura

Torna l’aula d’estudi a la Biblioteca Can Mulà

Del 9 al 22 de desembre i del 2 al 26 de gener, tot coincidint amb el període fort d’exàmens a instituts i universitats, la Biblioteca Can Mulà, a través de la regidoria de Joventut, tornarà a posar a disposició dels estudiants l’aula d’estudi.

+ Ver más
28/11/2019 Solidaritat i Cooperació

Mollet recull més de 28 tones d’aliments al Gran Recapte

En aquesta nova edició del Gran Recapte dels quatre Banc d’Aliments de Catalunya, Mollet va recollir 28.540 quilos d’aliments, va disposar de gairebé 200 persones voluntàries i va comptar amb la col·laboració de 17 supermercats.

+ Ver más
28/11/2019 Actualidad

Rivoli convida Mollet, Montélimar i Ravensburg per promocionar el turisme i el comerç

La delegació molletana va estar encapçalada per la regidora de Promoció Empresarial, Turisme i Promoció de la Ciutat, Encarna Ortiz. Les quatre ciutats agermanades van acordar començar a treballar per promocionar el turisme i el comerç entre els seus municipis.


+ Ver más
26/11/2019 Solidaritat i Cooperació

Els Amics de l’Art donen la recaptació del seu darrer espectacle a la Taula d’Inclusió Social

Un any més, l’Associació de gent gran d’Amics de l’Art, ha fet entrega dels diners recaptats en el seu darrer espectacle de teatre a la Taula de Coordinació d’Entitats per la Inclusió Social de Mollet.

+ Ver más
26/11/2019 Acció Institucional

Acords del Ple municipal del 25 de novembre de 2019

Resolucions de la sessió plenària del 25 de novembre de 2019

+ Ver más
26/11/2019 Educació

Créixer en família, xerrades per a pares i mares sobre l’educació i la salut dels seus fills i filles

El cicle de xerrades Créixer en família de l’Ajuntament de Mollet comença avui i s’acabarà el 26 de maig. Son set xerrades d’experts adreçades a pares i mares amb les quals l’Ajuntament de Mollet pretén reflexionar sobre l’educació i la salut d’infants i adolescents.


+ Ver más
25/11/2019 Actualidad

Renfe presenta a Monràs el futur projecte de millora de l’accessibilitat a l’estació de Mollet Sant Fost

Durant una reunió avui han mantingut l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la 1a tinent d’alcaldia, Mireia Dionisio, amb directius de Renfe, la companyia ferroviària els hi ha presentat el projecte de millora que es durà a terme a l’estació de Mollet Sant Fost. La licitació del projecte es durà a terme al primer trimestre del proper any. Durant aquesta trobada, Monràs ha sol·licitat que Renfe expliqui el projecte als veïns, entitats, associacions i altres ajuntaments de la zona a principis d’any.

+ Ver más
25/11/2019 Igualtat Dona-Home

Mollet clama contra la violència masclista

Avui, 25 de novembre, és el Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència vers les Dones. A Mollet, l’acte central s’ha fet aquest migdia davant de l’Ajuntament amb la lectura d’un manifest unitari amb la participació de les associacions i grups de dones, els instituts de secundària de la ciutat, l’Escola Municipal de Música i Dansa i el consistori.

+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés