Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Noticias

05/10/2022 Cultura

Mollet celebra las Jornadas Europeas de Patrimoni con una visita guiada al parque de Can Mulà

El Ayuntamiento de Mollet del Vallès se suma un año más a las Jornadas Europeas de Patrimonio que se celebran los días 7, 8 y 9 de octubre. Este año se ha organizado una visita guiada al parque de Can Mulà, además de las puertas abiertas en el Museu Abelló y en la Casa del Pintor. Esta es una cita anual organizada por el Centro de Estudios Molletanos (CEM) y el Museu Abelló

+ Ver más
04/10/2022 Esports

El Ayuntamiento entrega los premios a la deportividad en los Juegos Deportivos Escolares

La alcaldesa de Mollet del Vallés, Mireia Dionisio Calé, y el concejal de Deportes, Josep Monràs y Galindo han entregado los premios a la deportividad en los Juegos Deportivos Escolares de la temporada 2021-22. Los premios se otorgan a aquellos equipos que hicieron valer los valores propios de la deportividad durante toda la temporada.

+ Ver más
03/10/2022 Actualidad

Aprobado el proyecto de la plaza Anna Bosch

La Junta de Gobierno Local del Ayuntamiento de Mollet del Vallès ha aprobado hoy la modificación de la Fase I del proyecto de urbanización de la nueva zona de Can Fàbregas que permitirá la creación de la plaza Anna Bosch. La plaza tendrá una superficie de más de 3.700 m2 y combinará espacios verdes y lúdicos y zonas de descanso.

+ Ver más
03/10/2022 Joventut

Se presenta el programa Otoño Joven

El Ayuntamiento de Mollet presenta, un año más, el Otoño Joven, una serie de cursos, talleres, conciertos, exposiciones y actividades destinadas a jóvenes a partir de 12 años. Una programación diseñada especialmente para la juventud de Mollet y totalmente gratuita.

+ Ver más
30/09/2022 Actualidad

El MITMA, la Generalitat i l’Associació de l’Arc Metropolità signen un protocol per construir habitatge de lloguer social o assequible als municipis de l’Arc

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA), la Generalitat de Catalunya i l’Arc Metropolità impulsaran conjuntament la construcció de més habitatge de lloguer social o assequible als municipis de l’Arc. Així s’ha acordat al protocol que aquest matí han signat la ministra Raquel Sánchez, la presidenta de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità i alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés i el Secretari d’Habitatge i Inclusió Social de la Generalitat, Carles Sala.

+ Ver más
29/09/2022 Cultura

Torna el Sona Mollet ampliant a 4 el nombre de dies de concerts

Després de dos anys en els que el Festival s’ha vist condicionat per la pandèmia, torna el Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull amb el seu format habitual i ampliant els dies de concerts que es duran a terme els 6, 7, 8 i 9 d’octubre. Per aquesta 7ena edició, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha volgut ampliar el Festival amb l’objectiu de potenciar encara més els músics locals, i en aquest sentit, l’actuació del 6 d’octubre, anirà a càrrec de la Mollet Jazz Band.

+ Ver más
29/09/2022 Cultura

El ministre Miquel Iceta inaugura el canvi de nom de la Biblioteca de Can Mulà - Jordi Solé Tura

El ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta Llorens, va inaugurar el passat 24 de setembre el canvi de nom de la Biblioteca de Can Mulà, que a partir d’ara passa a dir-se Biblioteca de Can Mulà Jordi Solé Tura, tal i com va aprovar per unanimitat el Ple de l’Ajuntament el 28 de març de 2022.

+ Ver más
28/09/2022 Actualidad

Ya se pueden solicitar las ayudas para el pago de alquiler para los jóvenes

Desde hoy y hasta el 7 de octubre, los jóvenes de hasta 36 años pueden presentar las solicitudes de subvención para el pago de alquiler o precio de cesión de vivienda o habitación. Las ayudas pueden alcanzar los 250 euros mensuales.

+ Ver más
27/09/2022

S’incrementen fins a 7 les escoles participants al programa CUEME a Mollet

L’Escola Federico García Lorca de Mollet del Vallès participarà per primer cop al programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME). En total, hi participaran 275 alumnes de 7 escoles i es crearan 9 cooperatives. El CUEME fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d’Educació Primària. Durant un curs escolar, l’alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport i tutorització de l’escola i l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO.

+ Ver más
26/09/2022 Actualidad

L’Ajuntament de Mollet presenta el refugi bioclimàtic de l’Escola Joan Salvat Papasseit

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, han presentat, acompanyats del director de l’Escola Joan Salvat Papasseit, Pol Moreno, un refugi bioclimàtic al pati de l’escola. Un espai de biodiversitat amb el que es vol combinar la protecció i la conservació dels elements naturals amb l’ús lúdic i pedagògic de la instal·lació. El projecte ha tingut un cost de 22.000 euros.

+ Ver más
26/09/2022 Comerç

Mollet Hub ofereix una formació específica pel petit comerç de Mollet

Mollet Hub incrementa l’oferta de formacions presencials. Com a novetat en aquest trimestre, s’incorporen formacions adreçades específicament als petits comerços de Mollet i a les competències digitals i també adreçades a joves. Tots els cursos i accions previstes al Mollet Hub són gratuïtes.

+ Ver más
23/09/2022 Esports

L’Ajuntament de Mollet referma el seu compromís amb la U.D. Lourdes


L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor d’Esports, Josep Monràs Galindo, han mantingut una trobada amb membres de la junta directiva de la U.D. Lourdes, entre ells el seu president, Fernando Diago, i el coordinador del club, Oriol Pijoan. Una reunió que ha servit perquè els membres de l’entitat es presentessin a la nova alcaldessa.

+ Ver más
23/09/2022 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà un Ple ordinari el dilluns 26 de setembre

El dilluns 26 de setembre, a les 18 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària.

+ Ver más
23/09/2022 Salut

L’Ajuntament ofereix un nou curs de formació de ressuscitació cardiopulmonar

L’Ajuntament de Mollet del Vallès engega una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar als i a les participats perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix. El curs es farà el dimecres 5 d’octubre al Centre Cultural La Marineta (matí: de 10 h a 14 h. Tarda: de 15.15 h a 19.15 h).

+ Ver más
22/09/2022 Esports

Pelegri Pi

ppppppppppppp

+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés